Zivs knēdeļi ar garneļu mērci
Diriģents Māris Sirmais un klasiskā latviešu virtuve
Diriģents Māris Sirmais ir izcilīgs mūziķis, bet viņš ir arī klasiskas latviešu virtuves piekritējs. Tāpēc nav pārsteigums, ka viņš sajūsminās, kad kopā ar Māri Jansonu tiek gatavots īpašs ēdiens.Zinvju knēdeļi ar garneļu mērci
Viena no galvenajām sastāvdaļām sarunā par ēdienu ir zivju knēdeļi ar garneļu mērci. Šis ēdiens sola būt garšīgs un baudāms, atspoguļojot tradicionālos latviešu ēdienus.Pildīti avokado un peldošās salas
Sirmais un Janson gatavos arī pildītus avokado un peldošās salas. Šie ēdieni, ko var uzskatīt par modernizētām latviešu virtuves ēdienu versijām, noteikti radīs daudz sajūsmu un garšas izjūtu. Šis neierasti veikums virtuvē noteikti soliņš tālāk uz jaunu, radošu un pārsteidzošu ēdienu ceļa. Paliks vien gaidīt, kādi citi ēdieni un jaunas ēdienu kombinācijas tiks radītas šajā virtuvē!
Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit