4 noderīgi padomi, kur likt lietā pāri palikušos piena produktus
Padomu 1: Izveidot sarakstu ar esošajiem piena produktiem
Lai pareizi izmantotu pāri palikušos piena produktus, vispirms ir jāizveido saraksts ar to, kas ir jūsu ledusskapī. Šajā sarakstā iekļaujiet piena produktus, piemēram, pienu, jogurtu, biezpienu, krējumu un sieru.Padomu 2: Izveidot plānošanas grafiku
Pēc tam, kad ir zināms, kādi piena produkti ir pieejami, ir laiks izveidot plānošanas grafiku, lai noteiktu, kā tos izmantot. Izmantojiet savu iztēli un piedāvājiet receptes vai ēdienus, kuros varētu izmantot pāri palikusos piena produktus.Padomu 3: Izmantot produktus citās receptēs vai ēdienos
Ja jums paliek pāri piens vai jogurts, varat to izmantot kā sastāvdaļu citos ēdienos vai receptēs. Piemēram, pienu var izmantot kā sastāvdaļu mērcēs vai biezpienu var izmantot desertos vai siera kūkās.Padomu 4: Uzglabāt produktus pareizi
Lai garantētu, ka piena produkti ilgi saglabā svaigumu, ir svarīgi tos uzglabāt pareizi. Piemēram, pienu uzglabājiet ledusskapī, jogurtu uzglabājiet aukstumā un sieru uzglabājiet aizvērtā plastmasas konteinerā ledusskapī. Ievērojot šos četrus padomus, jūs varēsiet pareizi izmantot pāri palikušos piena produktus un novērst to iespējamo sabojāšanos vai izmestu zudumu. Aizmirstiet par to, ka arī mazākie produkti var būt noderīgi un izmantoti citos ēdienos vai receptēs.
Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit