"airBaltic" lidmašīna lidojuma laikā piedzīvo nopietnas tehniskas problēmas - pasažieri atkal sašutušiBizness
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

"airBaltic" lidmašīna lidojuma laikā piedzīvo nopietnas tehniskas problēmas - pasažieri atkal sašutuši

Incidenta apraksts

Šodien, 12. oktobrī, "airBaltic" īrētā lidmašīna, kas bija ceļā no Rīgas uz Romu, saskārās ar nopietnām tehniskām problēmām, kas izraisīja pasažieru neapmierinātību. Lidmašīnas tehniskās grūtības noveda pie lidojuma aizkavēšanās, un daudzi pasažieri bija spiesti gaidīt ilgāk, nekā bija paredzēts.

Pasažieru reakcija

Sociālajos tīklos izskanēja daudzas kritiskas atsauksmes no pasažieriem, kuri apliecināja, ka ir piedzīvojuši lielas neērtības lidojuma laikā. "Mēs gaidījām lidmašīnu vairāk nekā stundu, un kad tā ieradās, sākās problēmas ar pacelšanos," rakstīja kāds pasažieris. Citi norādīja, ka sabiedriskā apziņa par aviokompānijas tehniskajiem riskiem pieaug, kas var radīt šaubas par lidojuma drošību.

airBaltic atbilde uz situāciju

"airBaltic" uzņēmums ir izdevis oficiālu paziņojumu, kurā apliecināja, ka situācija tiek risināta un augsta prioritāte tiek piešķirta pasažieru drošībai. Uzņēmums atvainojās par radušos neērtību un apsolīja veikt izmeklēšanu, lai noskaidrotu problēmu cēloņus. Tomēr šādi incidenti veicina bažas starp regulārajiem aviokompānijas klientiem.

Perspektīva uz nākotni

Šis incidents nāk uzreiz pēc citiem līdzīgiem gadījumiem, kas saistīti ar "airBaltic", un nepārtraukti palielina spiedienu uz aviokompāniju uzlabot savu tehnisko apkalpi. Lidojuma drošība ir prioritāte, un pasažieru uzticēšanās aviokompānijai var tik viegli tikt apdraudēta. Jautājums ir, kā "airBaltic" spēks ne tikai tikt galā ar šīm negatīvajām atsauksmēm, bet arī kā veidot pārliecību par drošiem un komfortabliem lidojumiem nākotnē.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas