Pasečņika sniegumu "Bucks" galvenais treneris Riverss vērtē kā labuBasketbols
Foto un virsraksts: Delfi

Pasečņika sniegumu "Bucks" galvenais treneris Riverss vērtē kā labu

Latvijas talants "Bucks" sastāvā

Latvijas basketbolists Anžejs Pasečņiks noslēdzis pārbaudes spēļu ciklu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Milvoki "Bucks" sastāvā. Šis ir nozīmīgs solis viņa karjerā, jo iespēja spēlēt šādā prestižā līgā ir sapnis daudziem sportistiem.

Doks Riverss par Pasečņika sniegumu

Milvoki "Bucks" galvenais treneris Doks Riverss izteicis apmierinātību ar Anžeja Pasečņika sniegumu noslēdzošajā pārbaudes spēlē pirms jaunās sezonas. Riverss komentēja: "Anžejs ir parādījis savu potenciālu un apņēmību, kas ir svarīgi komandas kopīgajiem mērķiem. Viņa ieguldījums spēlē ir ļoti vērtīgs."

Pasečņika perspektīvas nākotnē

Pasečņika veikums iezīmē cerīgu nākotni, jo viņš ne tikai demonstrēja individualitāti, bet arī spēju strādāt komandā. Basketbola eksperti apgalvo, ka, saglabājot šādu sniegumu un turpinot attīstīties, Anžejs var kļūt par nozīmīgu spēlētāju ne tikai "Bucks", bet arī visā NBA līgā.

Noslēgumā

Šī vasara ir bijusi intensīva un piepildīta ar izaicinājumiem, taču Pasečņiks ir pierādījis sevi kā stabilu spēlētāju. Ar Doka Riversa atbalstu un komandas biedru uzticību, nākamā sezona solās būt interesanta abām pusēm. Latvieša ceļš NBA tikai sākas, un basketbola fani cer uz daudzām spilgtām izrādēm turpmākajās sezonās.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas