Apmeklētājiem pēdējā iespēja šogad Rīgas zoodārzā aplūkot Ungārijas stepju govis, pundurēzeļus un virkni citu Zoo iemītniekuZiņas
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

Apmeklētājiem pēdējā iespēja šogad Rīgas zoodārzā aplūkot Ungārijas stepju govis, pundurēzeļus un virkni citu Zoo iemītnieku

Apmeklētāju pēdējā iespēja Rīgas zoodārzā

Rīgas zooloģiskais dārzs aicina apmeklētājus izmantot pēdējo iespēju šogad aplūkot dažus unikālus dzīvniekus, kuri drīzumā pametīs savu mājvietu. Starp tiem ir Ungārijas stepju govis un pundurēzeļi, kuri ir iecienīti gan zoodārza apmeklētāju, gan darbinieku vidū.

Ungārijas stepju govis un pundurēzeļi

Ungārijas stepju govis ir pazīstamas ar savu izturību un skaistajām iezīmēm. Tās ir daļa no zoodārza kampaņas, lai saglabātu šīs brīnišķīgās sugas. Vienlaikus pundurēzeļi ir ne tikai iepriecinoši, bet arī izcilas dzīvnieku sugas, kas bieži kļūst par bērnu mīļākajiem. Apmeklētājiem ir iespēja novērot gan šo interesanto sugu izturēšanos, gan piepildīt savas atmiņas ar neaizmirstamām atmiņām.

Jaunas ekspozīcijas gaidas

Pirms jaunas ekspozīcijas izbūves Rīgas zoodārzā, ir atlicis pavisam nedaudz laika, lai iepazītos ar šiem dzīvniekiem. Jaunā ekspozīcija solās piedāvāt vēl daudzveidīgāku un inovatīvāku pieeju dzīvnieku dzīvesvietām, tāpēc ir svarīgi notvert pēdējo iespēju aplūkot pašreizējos iemītniekus pirms viņu pārvākšanās citviet.

Nepalaidiet garām šo iespēju!

Rīgas zoodārzs aicina visus interesentus apmeklēt šo unikālo vietu, pirms izteiksmīgās un apburošās dzīvnieku sugas uz kādu laiku pametīs zoodārzu. Šī ir lieliska iespēja ne tikai iepazīties ar dzīvnieku dažādību, bet arī atbalstīt zoodārza iniciatīvas drošā un izglītojošā vidē. Nepalaidiet garām šo iespēju un ierakstiet to savā kalendārā!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas