APOEL treneris: "Ja drīkstētu, pēc pirmā puslaika būtu nomainījis visu sastāvu"

APOEL un RFS cīņa saulainajā Nikosijā

Nikosijas APOEL un Rīgas Futbola Skolas (RFS) komandas sniedza skatītājiem aizraujošu futbola spēli, kurā tiekšanās pēc uzvaras bija jūtama katrā spēlētāja kustībā. Kaut arī mājinieki izdevās izrāpties pagarinājumā, noslēgumā svinības gaidīja RFS, kas guva uzvaru pēcspēles soda sitienos.

Debija pie APOEL stūres

Šī spēle bija īpaša ne tikai rezultāta dēļ, bet arī tāpēc, ka pie APOEL komandas stūres debitēja portugāļu speciālists Žuzē Domingešs. Viņš iepriekš bija strādājis kā asistents un tagad izturēja lielu spiedienu, vadot komandu svarīgā cīņā. "Ja drīkstētu, pēc pirmā puslaika būtu nomainījis visu sastāvu," atklāja Domingešs, izsakot viedokli par komandas sniegumu.

Spēles gaita un pagarinājums

Pirmajā puslaikā APOEL nebija spējīga parādīt savu labāko sniegumu, un tas lika trenerim domāt par iespējām jau laicīgi. Spēles gaitā gan mājinieki, gan viesi apmainījās bīstamiem momentiem, tomēr ar pamatlaika beigām rezultāts joprojām bija bezvārtu. Pagarinājumā APOEL spēja pierādīt savu izturību un izvirzījās vadībā, taču RFS nepakļāvās un panāca izlīdzinājumu.

Soda sitienu nervozitāte

Pēcspēles soda sitienos RFS izrādījās prasmīgāki, gūstot četrus vārtus pret APOEL diviem. Šī uzvara nozīmē RFS ne tikai mūsu reģiona futbolā, bet arī kā nopietnu pretinieku Eiropas līmenī. Domingešs, raugoties uz sava komanda sniegumu un rezultātiem, noteikti apliecināja, ka nākotnē būs nepieciešama stingrāka sagatavošanās un stratēģija.

Nākotnes izaicinājumi

Kaut arī pirmā spēle trenerim bijusi izaicinoša, viņam ir laiks un iespējas pielāgoties un uzlabot APOEL sniegumu. Sekojot RFS piemēram, viņam būs jādomā par komandas konsolidāciju un labāku sadarbību uz laukuma. "Pēdējo gadu laikā mums ir bijušas augstas ambīcijas, un katrs spēlētājs kā individuālais talants ir būtisks komandas panākumiem," uzsvēra Domingešs. Ar nepacietību gaidām nākamo APOEL spēli, lai redzētu, kā komanda pielāgosies un, vai viņiem izdosies atkopties no šīs grūtās debijas.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas