Atdzisušais "Tukums" uzņems "Valmieru", "Daugavpils" meklēs uzvaras formulu

Trešā apļa noslēdzošā kārta Virslīgā

Sestdien "Tonybet" futbola Virslīgā norisināsies divas svarīgas spēles, kas noslēgs trešo apļa kārtu. Šīs spēles notiks pēc 20 dienu pārtraukuma, kad "Tukums 2000/Telms" komanda nesteidzās virsotnēs un meklēja savu ceļu uz panākumiem.

Tukums aicina Valmieru ciemos

Aizvadot ilgāku pārtraukumu bez Virslīgas līmeņa spēlēm, "Tukums 2000/Telms" komanda ir atdzisusi, taču cerības ir augstas, uzņemot viesus no Valmieras. Šī spēle būs izšķiroša gan komandai, gan tās atbalstītājiem, jo "Tukums" vēlas atgūt iepriekšējo formu un iegūt vērtīgus punktus.

Daugavpils meklēs uzvaras formulu

Savukārt "Daugavpils" vienība, kas arī cīnās par vietu tabulas augšgalā, uzņems "Liepāju". Šī spēle būs izdevība Daugavpils komandai pārvarēt grūtības un atrast uzvaras formulu pēc nedienām. Arī šī spēle ir ļoti svarīga abām komandām, jo "Liepāja" atrodas tabulas apakšgalā un meklē ceļu uz izsistām uzvarām.

Spēles būs skatāmas TV

Abas šīs spēles būs pieejamas skatītājiem televīzijā, kā arī tiešsaistē. TV4 un Sportacentrs.com nodrošinās pārraides, ļaujot futbola faniem sekot līdzi notikumiem laukumā, pat ja tie nevar apmeklēt spēles klātienē. Futbola entuziasti ir aicināti atbalstīt savas komandas un izbaudīt intensīvo spēļu atmosfēru!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas