• 2024. gada 7. septembris 05:45
  • TV3
  • 6

Barkola iesit 12. sekundē, Dimarko izpilda fantastisku triecienu no gaisa, Itālija UEFA Nāciju līgas mačā uzvar Franciju

Neatvairāms sākums

Itālijas futbolisti piektdien, 29. septembrī, piedzīvoja izcilu uzvaru UEFA Nāciju līgas mačā, svinot 3:1 panākumu pret Franciju. Mača sākums bija vienkārši neticams – 12. sekundē Barkola iesita pirmos vārtus, izsistot Francijas izlasi no ritma un izveidojot pārliecību itāļu komandā.

Dimarko izpilda leģendāru triecienu

Uzvaras atslēga neapšaubāmi bija Dimarko, kurš pēc komandas sākotnējā panākuma demonstrēja apbrīnojamu meistarību. Viņa fantastiskais trieciena izpildījums no gaisa apgrieza spēles ritmu, nodrošinot Itālijai otro vārtu guvumu. Dimarko ne tikai pierādīja sevi kā izcilu uzbrucēju, bet arī kā komandas līderi, kas spēj iedvesmot kolēģus.

Francijas atbilde un spēles noslēgums

Francijas izlase, saprotot situācijas nopietnību, centās atgūt iniciatīvu un pēc desmit minūtēm izdevās iemest vienus vārtus, tomēr Itālijas komanda saglabāja savas dominējošās pozīcijas. Nespējot atjaunot spēles līdzsvaru, Francija guva savu trešo vārtu triecienu no Dimarko, kas apstiprināja Itālijas komandās virsotnes statusu šajā mačā.

Prieks un lepnums Itālijas futbolā

Ar šo uzvaru Itālija ne tikai izcīnīja svarīgus punktus Nāciju līgā, bet arī parādīja savu spēku un meistarību laukumā, kas liecina par tās ambīcijām virzīties uz priekšu. Pēc spēles Itālijas izlases treneris akcentēja komandas vienotību un centību, kas bija redzama katrā spēles mirklī. Šī uzvara noteikti paliks atmiņā kā viens no spilgtākajiem momentiem Itālijas futbolā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas