Bronijam rezultatīvākā spēle Lasvegasā, Jokubaitim 16+5, Džeksonam 27+13Basketbols — NBA
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Bronijam rezultatīvākā spēle Lasvegasā, Jokubaitim 16+5, Džeksonam 27+13

Nevadas štata Lasvegasā turpinās NBA Vasaras līga

Nevadas štata Lasvegasā notiek Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Vasaras līga, kurā jaunie talanti un jaunie spēlētāji var demonstrēt savas prasmes un pierādīt savu vērtību potenciālajiem klubiem.

Bronijam rezultatīvākā spēle

Lebrona Džeimsa vecākais dēls Bronijs Džejms bija viens no spilgtākajiem dalībniekiem, aizvadot rezultatīvāko spēli līgā līdz šim. Viņš guva 16 punktus un 5 atlēkušās bumbas, parādot savu potenciālu un prasmi laukumā.

Rokam Jokubaitim iespaidīgs sniegums

Lietuvas izlases spēlētājs Roks Jokubaitis bija citā līderis ar 16 punktiem un 5 atlēkušās bumbas. Viņš parādīja, ka ir gatavs konkuret NBA līgā un spēj veiksmīgi aizvadīt spēli.

Džīdžī Džeksonam lielisks sniegums

Memfisa "Grizzlies" spēlētājs Džīdžī Džeksons bija dominejošs laukumā, iegūstot 27 punktus un 13 atlēkušās bumbas. Viņš pierādīja, ka ir nopietns spēlētājs, kurš var sniegt lielu ieguldījumu savam komandai. Šie jaunie talanti un pieredzējušie spēlētāji ir radījuši spilgtu un aizraujošu noskaņu NBA Vasaras līgā Lasvegasā, aizvadot produktīvas un interesantas spēles. Turpināsim sekot līdzi viņu sniegumam un cerēsim redzēt vēl vairāk aizraujošu momentu nākotnē.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas