• 2024. gada 9. jūlijs 12:30
  • TV3
  • 14

"Capitals" par jauno ģenerālmenedžeri apstiprinājusi Patriku

"Capitals" apstiprina Krisu Patriku par jauno ģenerālmenedžeri

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Vašingtonas “Capitals” ir oficiāli apstiprinājis Krisu Patriku kā savu jauno ģenerālmenedžeri. Šo ziņu pirmdien pavēstīja paša kluba preses dienests.

Patriks pārņem stūres zobratu

Pēc ilgu laiku spēlējuša spēlētāja un pēc tam arī galvenā trenera Barija Trotaša nesenā aiziešana, kluba vadība bija izvēlējusies Krisu Patriku par jauno ģenerālmenedžeri. Patriks savu hokeja karjeru bija sācis ar "Capitals", un tagad viņam ir iespēja pārņemt stūres zobratu un vest komandu uz jauniem panākumiem.

Patrika pieredze un prasmes hokeja jomā

Patriks ir pazīstams NHL aprindās ne tikai ar savu spēlētāja karjeru, bet arī ar veiksmīgu pāreju uz vadības lomu. Viņš pēdējās sezonās ir strādājis kā kluba vadības direktors un ir pelnījis atzinību par savu prasmju un redzējumu attiecībā uz komandas veidošanu. Kopumā "Capitals" faniem var būt lielas cerības un priekšnojautas par to, kā Patriks vadīs komandu un kādas izmaiņas viņš ieviesīs. Viens ir skaidrs - nākamajās sezonās gaidāmas lielas pārmaiņas un izaicinājumi, kas neapšaubāmi būs interesanti vērot.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas