Čenings Tatums: no striptīzdejotāja līdz Holivudas siržulauzējamIzklaide
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

Čenings Tatums: no striptīzdejotāja līdz Holivudas siržulauzējam

Čeninga Tatuma un Džennas Devanas laulības izbeigšana

Pēc sešiem gadiem beidzot oficiāli šķirta Holivudas smukulīša Čeninga Tatuma un aktrises Džennas Devanas laulība. Šī ziņa ir pārliecinoši uzrunājusi fans un līdzjutējus, kas ar lielu interesi sekojuši abu mīlas stāstam, kas iesākās 2006. gadā. Pāris, kurš iepriekš dalījis sirdi uz lielā ekrāna filmā "Step Up", šķīrās bez skandāliem, tomēr tas ir bijis ilgstošs process, kas nu beidzot ir noslēdzies.

Jauna mīlestība: Zoja Kravica

Pirms dažiem mēnešiem plašsaziņas līdzekļos parādījās ziņas par Tatuma attiecībām ar aktrisi un modeli Zoju Kravicu. Tiek ziņots, ka abi iepazinušies un izveidojuši ciešu saikni, kas radījusi cerības uz jauno pāra nākotni. Fani un sekotāji jau tagad priecājas par iespēju redzēt Čeningu laimīgu un iespējams, pat svinēt viņa otro kāzu ceremoniju.

Čeninga Tatuma karjera un viņa ceļojums

No striptīzdejotāja līdz Holivudas siržulauzējam – Tatums ir izdevis iespaidīgu ceļu cauri izklaides industrijai. Viņš kļuva par megazvaigzni pēc lomām filmās kā "Magic Mike", kas balstītas uz viņa paša pieredzi striptīzklubā, un viņa talants ir ļāvis viņam sākt karjeru ne tikai kā aktrim, bet arī kā producentam. Daudzi uzskata, ka Tatum ir izdevies ne tikai nosist naudas plūsmu, bet arī publikas sirdis ar savu harizmu un šarmu.

Nākotnes perspektīvas

Kamēr Tatum saskaras ar jaunajām attiecībām un iespējamo laimi, viņa karjera turpina attīstīties. Ar jauniem projektiem un lomu piedāvājumiem, aktieris izskatās apņēmības pilns doties uz priekšu un saglabāt savu statusu kā vienu no pieprasītākajiem Holivudas vīriešiem. Tikmēr viņa fani gaida ar nepacietību ziņas par nākošajiem soļiem attiecībās ar Zoju Kravicu, cerot uz laimīgu iznākumu un iespējamu kopīgu nākotni.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas