Kas izrādīs konkurenci Bostonas “Celtics”? MVP Dončičs vai Jokičs? Tuvojas NBA jaunā sezonaSports
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

Kas izrādīs konkurenci Bostonas “Celtics”? MVP Dončičs vai Jokičs? Tuvojas NBA jaunā sezona

NBA sezona tuvojas

No 23. oktobra nakts pēc Latvijas laika, basketbola fanātiem ir jābūt gataviem, jo tuvojas jaunā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) sezona. Spēlētāji, komandas un fani gaida, kādi pārsteigumi un cīņas sagaidīs šo gadu. Bostonas “Celtics” tiek uzskatīti par galveno favorītu, bet vai viņi spēs nodrošināt savu dominanci?

Bostonas “Celtics” kā favorīti

Kristaps Porziņģis, Latvijas basketbola lepnums, turpina pārstāvēt Bostonas “Celtics”, kas iepriekšējā sezonā demonstrēja izcilu sniegumu. “Celtics” sastāvā ir vairāki talantīgi spēlētāji, un viņu treneru komanda ir apņēmusies izcīnīt NBA čempionu titulu. Taču ir svarīgi atzīmēt, ka komanda saskarsies ar nopietnu konkurenci no citiem Austrumu un Rietumu konferences klubiem.

Konkurences tuvums

Lai gan “Celtics” ir favorīti čempionāta uzvarai, tuvumā ir komandas, kas var sagādāt nepatikšanas. Austrumos joprojām ir tādi klubi kā Milvoki “Bucks” un Filadelfijas “76ers”, kas ir spēkus apvienojuši, lai cīnītos par titulēto pozīciju. Rietumos, Losandželosas “Lakers” un Denveras “Nuggets” ir arī starp komandas titulu pretendentiem un spēj piedāvāt nopietnu konkurenci.

Vērtīgākā spēlētāja cīņa

Tomēr visinteresantākā cīņa šajā sezonā varētu notikt par regulārā turnīra vērtīgākā spēlētāja (MVP) balvu. Divi galvenie pretendenti - Luka Dončičs no Dalasas “Mavericks” un Nikola Jokičs no Denveras “Nuggets” - ir kļuvuši par basketbola zvaigznēm, kas spēj citas spēlētāju ambīcijas. Dončičs ir zināms ar savu radošo spēli un spēju ietekmēt rezultātu, bet Jokičs, ar savu unikālo prasmju kopumu, ir apliecinājis, ka viņš var būt viens no labākajiem centriem NBA vēsturē.

Secinājums

Vai “Celtics” spēs nostiprināt savu dominanci vai konkurenti izrādīsies pārāki? Un kurš no Dončiča vai Jokiča izcīnīs vērtīgākā spēlētāja balvu? Atbilde uz šiem jautājumiem gaida sezonas laikā, kad basketbola dorado noskaņas iemantot apziņas, ka NBA ir vairāk nekā vienkārši spēle; tā ir cīņa par slavu un atzinību. Sarakstiet kalendāros, jo tūlīt Klusā okeāna krastā sākas vēl viens neaizmirstams NBA škandāls!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas