FOTO. Policija izplata jaunu informāciju saistībā ar pazudušo kungu Ilmar EeltammLatvijā
Foto un virsraksts: NRA
  • šodien 10:44
  • NRA
  • 11

FOTO. Policija izplata jaunu informāciju saistībā ar pazudušo kungu Ilmar Eeltamm

Vairāk foto skaties šeit

Policijas informācija par pazudušo Ilmar Eeltamm

Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes Rietumvidzemes iecirkņa amatpersonas meklē 66 gadus veco Ilmar Eeltamm, kurš bezvēsts prombūtnē ir kopš šī gada 17. oktobra. Ilmar pēdējo reizi tika redzēts Salacgrīvā, un policija aicina ikvienu, kuram ir informācija par viņa iespējamo atrašanās vietu, sazināties ar varasiestādēm.

Ilmar Eeltamm: Apraksts un pazīmes

Policija publicējusi Ilmar Eeltamm fiziskā izskata aprakstu, lai atvieglotu meklēšanu. Viņš ir vidēja auguma, ar pelēkiem matiem un, iespējams, valkā briļļu. Šāda informācija var būt izšķiroša, lai kāds, kurš varētu redzēt viņu, spētu atpazīt un sniegt nepieciešamo palīdzību policijai.

Palīdzība no sabiedrības

Policija lūdz sabiedrību aktīvi iesaistīties meklēšanā un, ja kādam ir informācija par Ilmar Eeltamm, lūgums zvanīt uz Valsts policijas konsolidēto informācijas centru vai vietējo iecirkni. Sabiedrības palīdzība ir ļoti svarīga šādās situācijās, un policija atgādina, ka katra informācija var būt noderīga.

Meklēšanas operācijas gaita

Valsts policija ir uzsākusi plaša mēroga meklēšanas operāciju, kurā tiek iesaistītas arī dažādas atsāktās meklēšanas grupas un brīvprātīgie. Tiek veikti meklēšanas darbi Salacgrīvas apkārtnē, jo tieši tur Ilmar Eeltamm pēdējo reizi tika redzēts. Policija izmanto arī tehnoloģijas, lai palīdzētu noteikt viņa iespējamo atrašanās vietu.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas