Igaunijas slavenākā sportiste par sava tēva kontroli: "Mans menedžeris palīdzēja noorganizēt bēgšanu"Sports
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

Igaunijas slavenākā sportiste par sava tēva kontroli: "Mans menedžeris palīdzēja noorganizēt bēgšanu"

Ievads par sarežģīto tēmu

Igaunijas slavenākā sportiste Kellija Sildaru nesen izteikusies par savu bērnību un attiecībām ar tēvu, kura kontrole ir pārveidojusi viņas dzīvi. Viņa dalījās savās sajūtās raidījumā "Õhtu!", pirms dokumentālās filmas "Kellija. Kāda cita sapnis" pirmizrādes, norādot, ka runāšana par šo tēmu ir bijusi izaicinājums.

Filma par bēgšanu no kontroles

Kellija uzsver, ka filma ne tikai atspoguļo viņas ceļu sportā, bet arī sarežģītās attiecības ar tēvu. Viņa atklāja, ka menedžeris spēlēja nozīmīgu lomu viņas lēmumā izkļūt no tēva kontrolētās vides. "Mans menedžeris palīdzēja noorganizēt bēgšanu," atzina sportiste, piebilstot, ka tas bija būtiski, lai spētu turpināt savu karjeru bez liekiem ierobežojumiem.

Emocionālā atklāšanās

Kellija atzīst, ka sākumā viņa sajuta nervozitāti, runājot par šiem jautājumiem. Tomēr, pēc viņas domām, šīs sarunas ir svarīgas ne tikai viņai, bet arī citiem, kuriem var būt līdzīgas pieredzes. "Ir svarīgi dalīties ar savām stāstiem, lai citi saprastu, ka viņi nav vieni savās cīņās," piebilda sportiste.

Secinājumi par nākotni

Dokumentālā filma "Kellija. Kāda cita sapnis" solās būt ne tikai iedvesmojoša, bet arī provocējoša, mudinot skatītājus aizdomāties par attiecībām un kontroli sportā un citās jomās. Kellija Sildaru ir nepārprotami apņēmības pilna doties uz priekšu un turpināt sasniegt savus mērķus, neatkarīgi no pagātnes izaicinājumiem.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas