"Dacia" sacīkšu komanda debitēs Marokas rallijāCiti/Motoru sports
Foto un virsraksts: Delfi
  • 2024. gada 2. oktobris 16:09
  • Delfi
  • 7

"Dacia" sacīkšu komanda debitēs Marokas rallijā

Rallija sacīkšu debija

Dacia Sandriders komanda, kas pārstāv populāro automobiļu ražotāju "Dacia", veiks savu sacīkšu debiju Marokas rallijā. Šī pasākuma ietvaros komanda centīsies parādīt savas prasmes un sagatavot sevi nākotnes izaicinājumiem. "Rallye du Maroc", kas norisināsies no 6. līdz 11. oktobrim, ir pirmais solis jauno sacensību dalībnieku ceļā.

Komandas dalībnieki un mērķi

Marokas rallija sacensībās piedalīsies trīs izcili sportisti - Nasers Al-Atija, Kristīna Gutjeresa un Sebastjēns Lēbs, kuri stūrēs Dacia automašīnas. Šī ir lieliska iespēja komandai ne tikai gūt pieredzi, bet arī sagatavoties nākamajām lielajām sacensībām, tostarp gaidāmajam Dakara rallijreidam, kas plānots janvārī.

Rallijs kā treniņbrauciens

Marokas rallijs kalpos kā svarīgs treniņbrauciens Dacia Sandriders komandai, ļaujot izstrādāt stratēģijas un uzlabot sadarbību starp stūrmaņiem un mehāniķiem. Ņemot vērā, ka šis ir FIA Pasaules rallijreida čempionāta izšķirošais posms, kam ir liela nozīme komandas sagatavošanā janvāra sacensībām, katra diena var sniegt vērtīgas atziņas par automašīnas veiktspēju un komandas dinamiku.

Nākotnes izaicinājumi

Komanda apņēmusies maksimāli izmantot Marokas rallija sniegtās iespējas, izstrādājot plānu, kas varētu palīdzēt viņiem gūt panākumus gaidāmajā Dakaras rallijreidā. Tas būs liels pārbaudījums, ņemot vērā sarežģītos apstākļus, ar kuriem piloti saskarsies tuksneša maršrutos. Arī skatītāji starp citu cer uz aizraujošām sacensībām un izcilām izrādēm no Dacia Sandriders komandas.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas