Daniils Kolodinskis un Ņikita Kauliņš saņem "wild card"

Spīdveja "Grand Prix" seriāls aizvadīs Latvijas posmu

Šogad Spīdveja "Grand Prix" seriāls piedāvā aizraujošu notikumu, kad 27. augustā Biķernieku mototrekā, Rīgā, notiks Latvijas posms. Tas solās būt spilgts notikums ne tikai vietējiem faniem, bet arī starptautiskajai spīdveja kopienai. Šis posms ir daļa no pasaules prestižākā spīdveja turnīra, kas apvieno labākos braucējus no visas pasaules.

Daniils Kolodinskis un Ņikita Kauliņš saņem "wild card" ielūgumus

Prieks pavēstīt, ka Latvijas fani varēs redzēt divus mūsu talantīgākos sportistus – Daniilu Kolodinski un Ņikitu Kauliņu, kuri abiem piešķirtas “wild card” ielūgumus. Daniils Kolodinskis piedalīsies GP posmā, savukārt Ņikita Kauliņš uzsāks savu dalību GP2 posmā. Abi sportisti ir pierādījuši savu meistarību un gatavību sacensties ar labākajiem, tādējādi sniedzot iespēju Latvijas līdzjutējiem atbalstīt savējos.

Fanošana par vietējiem sportistiem

Vietējie fani savos iemīļotajos braucējos iegūs lielisku iespēju demonstrēt savu atbalstu un entuziasmu. Daniils un Ņikita, kuri ir pazīstami ar savu dedzību un konkurētspēju, ir gatavi uzņemties izaicinājumus, kas seko šajos prestižajos posmos. Tehniskā sagatavošanās un psiholoģiskā noturība būs izšķirīga, cenšoties uzvarēt starptautiskā mērogā.

Aicinājums uz sacensībām

Aicinām visus spīdveja fanu, ģimenes un draugus apmeklēt šo notikumu, lai klātienē piedzīvotu spīdveja burvību un līdzīgi kā iepriekšējos gados atbalstītu Latvijas sportistus. Biķernieku mototrekā gaida ne tikai sacensības, bet arī jautru atmosfēru, kurā satiksies spīdveja entuziasti no visiem laikapstākļiem. Neaizmirstiet iegādāties biļetes iepriekš, jo šo sacensību apmeklējums solās būt ne tikai aizraujošs, bet arī neaizmirstams! Atbalstīsim mūsu sportistus, kad tie cīnīsies par slavu un godu uz pasaules spīdveja skatuves!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas