• 2024. gada 25. augusts 16:00
  • Delfi
  • 5

"Danone" pārceļas uz kompleksu "Elemental Business Centre" Skanstē

Danone pārcelšanās uz Skansti: jaunas iespējas un attīstība

Lielās Francijas pārtikas ražotāja "Danone" pārstāvniecība Latvijā ir noslēgusi jaunu nomas līgumu ar biroju kompleksa "Elemental Business Centre" pārvaldnieku. Šī pārcelšanās iezīmē jaunu posmu uzņēmuma attīstībā, un mērķis ir radīt efektīvāku un modernāku darba vidi.

Jaunās telpas "Elemental Blue" ēkā

Saskaņā ar noslēgto līgumu, "Danone" pārstāvēs savas biroja telpas "Elemental Blue" ēkas astotajā stāvā. Šīs telpas kopējā platība būs vairāk nekā 600 kvadrātmetri, un tās nodrošinās uzņēmumam nepieciešamos resursus un iespējas veiksmīgai darbībai. Jaunās telpas tiek plānotas, ņemot vērā modernās darba vides prasības, kas atvieglo komandas sadarbību un radošumu.

Elemental Business Centre: mūsdienīga darba vide

"Elemental Business Centre" ir moderns biroju komplekss, kas piedāvā ne tikai komfortablas darba telpas, bet arī plašu pakalpojumu klāstu. Šī vide ir piemērota uzņēmumiem, kas meklē efektīvus risinājumus un vēlas attīstīties ir modernā un elastīgā darba vidē. "Danone" lēmums par pārcelšanos uz šo kompleksu apliecina uzņēmuma apņemšanos investēt savā nākotnē un radīt labvēlīgu darba atmosfēru savai komandai.

Secinājums: perspektīvas nākotnē

Šī sadarbība starp "Danone" un "Elemental Business Centre" sola pozitīvas pārmaiņas, ne tikai uzņēmuma iekšienē, bet arī vizuālajā un profesionālajā vidē, kur tas darbojas. Jaunās telpas būs ne tikai estētiskas, bet arī funkcionālas, apmierinot mūsdienu darba vides prasības un vajadzības. "Danone" pārcelšanās uz Skansti ir solis pretī nākotnei, kas sola neierobežotas iespējas attīstībai un izaugsmei.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas