Daugaviņš: “Man uzbrucēju trijniekā bija divi NHL līmeņa hokejisti”

Uzvaras garša un olimpiskās spēles

Latvijas hokeja izlase ir nodrošinājusi ceļazīmi uz 2026. gada olimpiskajām spēlēm, un kapteinis Kaspars Daugaviņš pēc izcīnītās uzvaras ir dalījies savās emocijās. “Forši! Nekas nevar būt labāks par uzvaru izlases kreklā, savu skatītāju priekšā, kas dod izlasei vietu olimpiskajās spēlēs,” viņš teica, uzsverot, cik svarīgs šis panākums ir visai komandai.

Prasme un komandas darbs

Daugaviņš izcēla savas komandas centienus un sasniegumus. Viņš atzīmēja, ka šādās spēlēs ir izšķiroši mirkļi, kuros izpaužas četru gadu darbs un apņēmība. “Šādi momenti jāizbauda,” piebilda kapteinis, uzsvērti parādīdams komandas garu un cīņassparu.

Uzbrucēju trijnieks ar NHL līmeņa spēlētājiem

Runājot par spēli, Daugaviņš minēja, ka uzbrucēju trijniekā bija divi NHL līmeņa hokejisti, kas ievērojami palielināja komandas izredzes uzvarēt. Šāda augsta līmeņa pieredze ir būtiska, jo tā nodrošina gan individuālas, gan grupu prasmes uz ledus, kas ir ļoti svarīgas starptautiskā līmenī.

Nākotnes perspektīvas un komandas apņēmība

Arī nākotnē Daugaviņš un viņa komanda ir apņēmības pilni turpināt attīstīties un dzīvot līdz savai olimpiskajai sapni. Beigās viņš uzsvēra, ka šī uzvara ir tikai pirmā sastāvdaļa ceļā uz panākumiem, un katrs spēlētājs ir gatavs turpināt darīt visu iespējamo, lai uzstātos pēc iespējas labāk arī olimpiskajās spēlēs.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas