Dāvids Krūmiņš atklāj, cik patiesībā maksāja Yanas Bruk saderināšanās gredzensSlavenības
Foto un virsraksts: NRA
  • šodien 17:30
  • NRA
  • 5

Dāvids Krūmiņš atklāj, cik patiesībā maksāja Yanas Bruk saderināšanās gredzens

Dāvida Krūmiņa un Yanas Bruk mīlas stāsts

Bijušais militārists Dāvids Krūmiņš iepazinās ar influenceri Yanu Bruk, piedaloties pašmāju šovā “Mīla kemperī” otrajā sezonā. Viņu attiecības izveidojās strauji, un drīz vien dzirksteles, kas izsistās starp abiem, rezultējās kāzās krāšņajā Lasvegasā.

Atklājums par saderināšanās gredzenu

Lai gan Dāvids un Yana šobrīd vairs nav kopā, bijušais militārists izvēlējās dalīties ar atklājumu, kas ilgāku laiku tika turēts zem aizsega. Raidījumā "Slavenības. Bez filtra" Dāvids apstiprināja, cik patiesībā izmaksāja saderināšanās gredzens, ko viņš pasniedza Yanai.

Cik maksāja gredzens?

Dāvids Krūmiņš atklāja, ka gredzens izmaksāja aptuveni 5 000 eiro. Šī summa, kas ir ievērojama, liecina par to, cik nopietni viņš izturējies pret attiecībām un kāzu ieceri.

Reakcija uz atklājumu

Šis atklājums noteikti izraisījis plašu diskusiju gan medijos, gan sociālajos tīklos. Daudzi cilvēki ir pārsteigti par šādu summu, savukārt citi atzinīgi vērtē Dāvida žestu un apņēmību ieguldīt attiecībās. Šis stāsts, kā arī gredzena cena, neapšaubāmi liecina par intrigas un mīlestības spēku, kas vienmēr ir bijusi vesela virknes slavenību attiecību sastāvdaļa.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas