Ieva Jundase un Zelma Mālmane sniedz pirmo lekciju jaunajai Cēsu komandaiBasketbols — Dāmas
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Ieva Jundase un Zelma Mālmane sniedz pirmo lekciju jaunajai Cēsu komandai

Ieva Jundase un Zelma Mālmane uzsāk jaunu sezonu ar lekciju

Sestdien, 19. oktobrī, Latvijas Sieviešu basketbola līgas otrajā divīzijā norisinājās viena no aizraujošākajām spēlēm, kurā RSU otrā komanda "Rimi" sasniedza uzvaru pret Cēsu komandu ar rezultātu 73:48. Šī diena bija svarīga ne tikai solītajam spēles rezultātam, bet arī jaunās Cēsu komandas izaugsmei, kad to apmeklēja divas pieredzējušas basketbolistes, Ieva Jundase un Zelma Mālmane.

Jaunas zināšanas Cēsu komandai

Lekcija, ko vadīja Jundase un Mālmane, bija īpaši veltīta jauno spēlētāju apmācībai un motivācijai. Abas lektorējošās basketbolistes dalījās savā pieredzē, sniedzot padomus par tehniskām prasmēm, komandas spēlēm un stratēģijām. "Mums ir svarīgi iedrošināt jaunās spēlētājas un nodot viņām savas zināšanas, lai tās attīstītu savas spēles prasmes un gūtu panākumus," atzina Ieva Jundase.

Cēsu komandas nākotnes izredzes

Jaunā Cēsu komanda, kas šajā sezonā iekļāvusies Latvijas Sieviešu basketbola līgas otrajā divīzijā, cenšas nostiprināt savu vietu līgā. Pēc spēles ar "Rimi", komandas treneri un spēlētāji izteica optimismu par nākotni, taču skaidri apzinās, ka nepieciešams nopietni strādāt pie savām kļūdām un pilnveidot spēles taktiku.

Noslēguma domas

Ieva Jundase un Zelma Mālmane, piedāvājot savas zināšanas un pieredzi, ir palīdzējušas Cēsu komandai izvirzīt augstākos mērķus.Šī lekcija ir tikai pirmā daļa ceļā uz potenciālu panākumu un komandas saliedētību, kas ir būtiska jautājums sportā. Sekojot līdzi jaunajai Cēsu komandai, mēs varam gaidīt, kā viņi attīstīsies un kādu rezultātu sasniegs nākamajās spēlēs.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas