No sleep till Brooklyn: Karltones brīvmetieni panāk 2-2 WNBA finālāBasketbols — Dāmas
Foto un virsraksts: Sportacentrs

No sleep till Brooklyn: Karltones brīvmetieni panāk 2-2 WNBA finālā

Spēles kaislīgā cīņa

Sieviešu Nacionālās basketbola asociācijas (WNBA) fināls turpina sniegt aizraujošas izrādes, un sestdienas, 19. oktobrī, notikušajā spēlē "Minnesota Lynx" spēja izrāpties uzvarā pret "New York Liberty" ar nelielu punktu pārsvaru – 82:80. Ar šo panākumu "Lynx" panāca sērijā izlīdzinājumu 2-2, padarot nākamo spēli par vēl aizraujošāku notikumu.

No runām uz darbiem

Abas komandas pirms spēles solīja, ka dosies pēc uzvaras, un tas patiešām izpaudās laukumā. Spēle bija pilna intensīvu epizodes un emocionālas piecus, kur viena kļūda varēja izsist komandu no ritma. Savukārt "Lynx" izrādījās spēcīgāki kritiskajos brīžos. Visas acis bija pievērstas viņu šefpavārei, kuras izpildījums šoreiz bija izcils, ļaujot komandai palikt spēlē līdz pēdējām minūtēm.

Šogad viss izšķirsies

Sērija turpinās virzīties uz attiecīgi svarīgāko piekto spēli, kas paredzēta tuvākajā laikā. Abas komandas ir norakstījušas atpūtas laiku un koncentrējušās uz intensīvu treniņu, lai sagatavotos šai izšķirošajai cīņai. "New York Liberty" trenera stratēģija tiks pielāgota, ņemot vērā iepriekšējo spēļu mācības un centīsies panākt visizdevīgāko iznākumu.

Atskatoties uz sezonu

Šis WNBA fināls ir pierādījis, ka sieviešu basketbolā ir gan talants, gan aizrautība. Abas komandas ir demonstrējušas izcilus sniegumus visas sezonas garumā, un Latvijas skatītāji var lepoties, redzot tik augsta līmeņa sacensības. Uzvara nākamajā spēlē viņām var dot lielāka izsistā fināla prizera titulu. Spiediens palielinās, un fani cer uz vēsturisku iznākumu. Būsim gatavi šīm aizraujošajām cīņām, jo basketbolā notiek viss līdz pēdējai sekundei!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas