Dažiem dzīve liks mainīt plānus - horoskops visām zodiaka zīmēm no 26.08. līdz 1.09.

Sunshine un Centrs – Zvaigžņu Prognoze

Šonedēļ, no 26. augusta līdz 1. septembrim, zvaigznes ietekmēs ne tikai mūsu noskaņojumu, bet arī dzīves plānus. Daudziem var nākties pārskatīt savas ieceres un pieņemt lēmumus, kas var izmainīt viņu dzīves gaitu. Šī nedēļa ir piemērota pārdomām un jaunu stratēģiju veidošanai.

Auns (21. marts – 19. aprīlis)

Auniem šī nedēļa nesīs jaunas iespējas karjerā. Zvaigznes mudinās tevi pieņemt drosmīgus lēmumus. Iespējams, būs jāuzņemas vadības loma vai jāuzsāk jauns projekts. Neļauj šaubām kavēt tavu progresu.

Vērsis (20. aprīlis – 20. maijs)

Vēršiem būs jādomā par savu finansu stāvokli. Zvaigžņu spēks ieteiks izveidot budžetu un pārdomāti ieguldīt savus resursus. Attiecības ar tuviem cilvēkiem var kļūt saspringtas, tāpēc ieteicams veltīt laiku sarunām.

Dvīņi (21. maijs – 20. jūnijs)

Dvīņiem šī nedēļa solās būt emocionāli tumša. Pastāv risks nesapratnes ar tuviniekiem, taču, atklāti komunicējot, var atrast risinājumu. Attiecības var piedzīvot pārveidi, kas sekmēs dziļāku saikni.

Vēzis (21. jūnijs – 22. jūlijs)

Vēžiem var būt iespēja uzlabot veselību. Šonedēļ ir labi pievērsties fiziskajām aktivitātēm un veselīgiem dzīves paradumiem. Domā par to, ko ēd un kā tērē laiku. Uzlabojumi neizpaliks!

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)

Lauvām šī nedēļa var būt radošas iedvesmas laiks. Jauni radošie projekti un hobiji sniegs iespēju izpausties. Izmanto šo laiku, lai iepazītos ar sev jauniem talantiem un attiecībām.

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)

Jaunavām būs jāmaina plāni attiecībā uz mājām vai ģimenes dzīvi. Iespējams, būs jāpieņem svarīgs lēmums. Ieteicams arī veltīt laiku sevis izaugsmei un personīgajam attīstībai.

Svari (23. septembris – 22. oktobris)

Svariem šonedēļ būs jāpievērš uzmanība attiecībām ar draugiem. Iespējams, ka attiecībās var parādīties neskaidrības, un labākā atbilde būs atklātība un sapratne.

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)

Skorpioniem uzplauks karjera. Iespējamās izmaiņas darba vidē vai jauni darba piedāvājumi liks aizdomāties par turpmākajiem soļiem. Pārliecinies, ka lemt par savu nākotni apzināti.

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)

Strēlniekiem šī nedēļa sniegs iespēju ceļot vai iegūt jaunas zināšanas. Tava izsistība var novest pie neplānotām izmaiņām, taču tās būs pozitīvas un attiecīgas.

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris)

Mežāžiem būs nepieciešams pievērsties savām emocijām un attiecībām. Šonedēļ attiecībās var rasties tādas situācijas, kas liks domāt par patiesajām vērtībām.

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)

Ūdensvīriem ir jākoncentrējas uz saviem mērķiem un plāniem, taču nebūtu prātīgi aizrauties tikai ar ienākumiem. Izvērtē arī personīgo laiku un attiecības ar tuvākajiem.

Zivis (19. februāris – 20. marts)

Zivīm šonedēļ būs jādara nepieciešamā introspekcija. Izvērtē savus mērķus un pieņem, ka ikvienam ir jānāk saviem apstākļiem. Piedod sev vecās kļūdas un skaties uz priekšu. Šī nedēļa izceļas ar izaicinājumiem un jauniem sākumiem. Katram zodiaka zīmēm ir iespēja gūt labumu no zvaigžņu sniegtajām norādēm – nesteidzies ar lēmumiem, bet rūpīgi pēti visas iespējas.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas