Džeimss jaunākais NBA pārbaudes spēlē iemet 17 punktusBasketbols — NBA
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Džeimss jaunākais NBA pārbaudes spēlē iemet 17 punktus

Par spēli un rezultātu

Goldensteitas "Warriors" izcīnīja pārliecinošu uzvaru pār Losandželosas "Lakers" ar 132:74 NBA pārbaudes spēlē, kas norisinājās vakar. Šī spēle kalpoja kā noslēdzošais posms pirms jaunās sezonas sākuma, un "Warriors" demonstrēja iespaidīgu sniegumu, uzsākot savu sagatavošanos ar lielisku startu.

Bronija Džeimsa sniegums

Tomēr uz spēles fona it īpaši izcēlās Bronijs Džeimss, kurš ieguva savu rezultatīvāko spēli sagatavošanās ciklā, iemetot 17 punktus. 18 gadus vecais spēlētājs pierādīja savu talantu un potenciālu, izstādot sevi kā vienu no spilgtākajiem nākotnes NBA talantiem. Bronija sniegums ir ne tikai liels sasniegums viņam pašam, bet arī solīgs mājiens par Džeimsa ģimenes basketbola tradīcijām, kas turpinās.

Skatītāju reakcija

Spēles laikā "Warriors" fani bija sajūsmā par jaunā talanta sniegumu, un Bronija Džeimsa izdarītie metieni tika sagaidīti ar aplausiem un uzmundrinājumiem. Arī viņa tēvs, leģendārais basketbolists LeBrons Džeimss, šķiet bija lepns par dēla sniegumu, norādot uz to, cik svarīga ir jaunieša attīstība un viņa centieni kļūt par izcilu spēlētāju.

Secinājumi un gaidas

Ar šādu sniegumu Bronijs Džeimss noteikti ir piesaistījis uzmanību ne tikai "Warriors", bet arī visai NBA kopienai. Uzvarot šajā pārbaudes spēlē, Goldensteitas komanda ir izsistusi signālu, ka ir gatavi jaunajai sezonai. Visas acis būs pievērstas Bronija attīstībai, un līdz ar LeBrona Džeimsa klātbūtni, NBA pasaule gaida, ko nākotnē varētu piedāvāt šī talantīgā jauno spēlētāju paaudze.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas