Ergins Atamans izaicina Bostonas "Celtics" cīņai par pasaules tituluBasketbols — NBA
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Ergins Atamans izaicina Bostonas "Celtics" cīņai par pasaules titulu

Ergins Atamans izaicina Bostonas "Celtics" cīņai par pasaules titulu

Atēnu "Panathinaikos" galvenais treneris Ergins Atamans metis izaicinājumu astoņpadsmitkārtējai NBA čempionei "Boston Celtics", aicinot Grieķijas galvaspilsētā pacīnīties par pasaules čempiones titulu, trešdien, 17. jūlijā, vēstīja "Eurohoops".

Šis izaicinājums ir ne tikai aizraujošs, bet arī drosmīgs solis no Ergina Atamana puses, kurš ir pieredzējis treneris un pazīstams basketbola pasaules līmenī. Ar šo gājienu viņš parāda savu ticību savai komandai un gatavību cīnīties pret pasaules atzītākām basketbola komandām.

Atamans aicina Bostonas "Celtics" uz cīņu, kas, bez šaubām, būs ļoti interesanta skatītājiem un patiess pārbaudījums abām komandām. Pasaules čempionāts basketbolā vienmēr piesaista milzīgu uzmanību, un šis cīņas piedāvājums tikai pastiprinās šo interesi.

Nav zināms, vai "Boston Celtics" pieņems šo izaicinājumu, bet daudzi faniem jau izsaka savus komentārus un gribētu redzēt šo spēli notiekam. Tomēr neatkarīgi no tā, vai cīņa notiks vai nē, Ergins Atamans ar šo izaicinājumu ir parādījis savu aizrautību un uzticību savai komandai, kas ir nepārprotami cienījama īpašība vienam trenerim.


Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas