F1 finiša spurts – Norisa dziestošās cerības un intriga Konstrukoru kausāMotoru sports — F1
Foto un virsraksts: Sportacentrs

F1 finiša spurts – Norisa dziestošās cerības un intriga Konstrukoru kausā

Sezona tuvojas noslēgumam

F1 sezona ievelkas savā fināla posmā, atstājot tikai piecas "Grand Prix" sacīkstes un divus sprinta braucienus līdz čempionāta beigām. Katrs no šiem braucieniem ir vitāli svarīgs, jo ne tikai noteiks uzvarētājus, bet arī ietekmēs kopvērtējumu. Visi acis ir pievērstas diviem galvenajiem kandidātiem – Makss Verstapens no "Red Bull" un Lando Noriss no "McLaren".

Verstapens – komfortabla pozīcija

Makss Verstapens šobrīd atrodas virsotnē ar sulīgām izredzēm un izteiktu pārsvaru attiecībā pret saviem konkurentiem. Ungāru pilots ir demonstrējis izcilu sniegumu šajā sezonā, regulāri izcīnot uzvaras un punktus, kas viņam ļāvuši izveidot stabilu pārsvaru kopvērtējumā.

Noriss un cīņas gars

Lando Noriss neskatoties uz makro izredzēm, nemiera garu un cīņas sparu turpina izrādīt uz trases. Britu pilots, būdams viens no jaunākajiem un talantīgākajiem F1 dalībniekiem, ir spēris milzīgus soļus uz priekšu šajā sezonā, un viņa panākumiem ir liels nozīme “McLaren” komandas prestižam un nākotnei.

Laiks noslēgumam

Tomēr, lai arī Noriss ir paliansi par titulu, laiks strauji skrien, un atlikušās sacensības kļūst par arvien lielāku izaicinājumu. Ar katru nedēļu, kad tuvojas sezonas noslēgums, spiediens pieaug, un setiap Simonam ir jūtas darboties ar maksimālu intensitāti, ja vēlas apsteigt Verstapenu.

Intriga Konstrukoru kausā

Šajā posmā intriga neaprobežojas tikai ar pilotiem, jo arī Konstrukoru kauss ir priekšplānā. McLaren komandai ir izredzes cīnīties par augstāko vietu šajā rangā, kas uzlabotu komandas tēlu un ļautu piesaistīt jaunus talantus. Sacensības turpināsies līdz pat sezonas beigu daļai, solot aizraujošus mirkļus un intriganti noslēgumus. Neskatoties uz smago cīņu, viss ir atvēres un katrs punkts var kļūt izšķirošs. F1 fani ar nepacietību gaida nākamos notikumus un šos noslēdzošos posmus, kas var radīt lielas pārsteigumus.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas