Sofija Stužuka paziņo, ka viņa un rīdzinieks Antons plāno vismaz septiņu bērnu ģimeniKaimiņvalstu šovbizness
Foto un virsraksts: TV3
  • šodien 15:40
  • TV3
  • 5

Sofija Stužuka paziņo, ka viņa un rīdzinieks Antons plāno vismaz septiņu bērnu ģimeni

Influencere atklāj savus sapņus par ģimeni

Ukraiņu influencere un četru bērnu māmiņa Sofija Stužuka ir kļuvusi par uzmanības centrā, paziņojot par saviem nākotnes plāniem. Viņa un viņas dzīvesbiedrs rīdzinieks Antons apsver iespēju izveidot kuplo ģimeni ar vismaz septiņiem bērniem. Šāds lēmums nāk pēc privāta un emocionāla posma Stužukas dzīvē.

Grūtības ceļā uz lielu ģimeni

Sofija, kurai ir jau četri bērni, pavasara sākumā pārdzīvoja grūtu periodu, kad viņai notika spontānais aborts. Šī pieredze bija emocionāli smaga, tomēr Stužuka nebija ilgstoši apstājusies pie zaudējuma. Viņa ir paziņojusi, ka tikko pēc notikušā viņa ir palikusi stāvoklī vēlreiz, parādot vēlmi kļūt par lielas ģimenes māmiņu.

Ģimenes vērtības un nākotnes vīzija

Stužuka uzskata, ka ģimenes vērtības ir svarīgas, un viņa sapņo par kuplu, mīlošu mājsaimniecību. "Es vēlos, lai maniem bērniem būtu brāļi un māsas, ar kuriem dalīties savās dzīves pieredzēs," atklāj influencere. Viņas optimisms un apņemšanās veidot lielu ģimeni iedvesmo daudzus, kuri seko viņas ceļojumam kā mātei un sievietei.

Atbalsts no faniem un tuvākajiem

Sofijai ir liels atbalsts no viņas sekotājiem un ģimenes. Fani, kas seko viņas dzīvei sociālajos medijos, ir izrādījuši sapratni un atbalstu viņas lēmumam veidot kuplu ģimeni, kā arī pauduši vēlmi redzēt, kā Sofijas un Antona ģimene aug un attīstās. Šie plāni noteikti turpinās radīt ievērojamu interesi un diskutēt par to, kā Sofija spēs apvienot savu dzīvi kā influencerei un mātei ar tik lielu ģimeni.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas