Jaunākā prognoze – novembra sākumā gaidāms pirmais sniegsSabiedrība/Ziņas
Foto un virsraksts: Delfi

Jaunākā prognoze – novembra sākumā gaidāms pirmais sniegs

Vējš un aukstums tuvojas

Latvijā tuvojas novembris, un, kā liecina jaunākā prognoze no "Global Forecast System", laika apstākļi solās kļūt ievērojami vēsāki. Gaisa temperatūra pazemināsies, radot piemērotus apstākļus pirmajam sniegam šajā sezonā.

Pirmais sniegs ceļā

Sniegs gaidāms novembra sākumā, kas atnesīs svētku noskaņu un sagādās prieku gan bērniem, gan pieaugušajiem. Ņemot vērā, ka šis ir pirmais sniegs, tas var radīt gan patīkamas emocijas, gan dažādas rūpes lielākajā daļā valstī, it īpaši saistībā ar transportu un ceļu segumu.

Ieteikumi iedzīvotājiem

Ar sniega iestāšanos jāņem vērā arī atbilstoša sagatavošanās. Iedzīvotājiem ieteicams sekot līdzi laika prognozēm, nodrošināties ar atbilstošu apģērbu un mainīt savus ikdienas plānus, ja nepieciešams, lai ceļojumi būtu drošāki.

Atrast prieku ziemā

Pirmais sniegs var būt ne tikai izaicinājums, bet arī iespēja izbaudīt ziemas sporta veidus. Daudzi latvieši jau ir gatavi pirmajām slēpošanas un snovborda sezonas nodarbēm. Tādējādi, lai arī gaidīšana var būt ilgstoša, tas noteikti atmaksājas prieka un izklaides veidā, kad sniegs beidzot iestājas. Novembra sākums solās būt īpašs, un katrs var atrast savu veidu, kā izbaudīt šo skaisto gada laiku.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas