Festivālā "Skaņu mežs" uzstāsies duets "Deli Girls", poļu bītmeikeris "2K88", mūziķis Niks Kleins

Festivāla "Skaņu mežs" ieskats

Eksperimentālās mūzikas festivāls "Skaņu mežs", kas ik gadu pulcē īpašus mūziķus un māksliniekus, šogad norisināsies kultūras telpā "Hanzas perons" 4. un 5. oktobrī. Šis pasākums ir lieliska iespēja mūzikas mīļotājiem iepazīties ar jauniem un neparastiem māksliniekiem, kas izaicina tradicionālās mūzikas robežas.

Uzstāsies "Deli Girls" un "2K88"

Festivāla programmā iekļauts Ņujorkas duets "Deli Girls", kuru mūzika apvieno elektro, pop un eksperimentālo žanru elementus. Viņu uzstāšanās solās būt enerģiska un saviļņojoša, piedāvājot klausītājiem pilnīgi jaunu skaņu pieredzi. Tāpat festivālā piedalīsies poļu bītmeikeris "2K88", kuram raksturīga unikāla pieeja bītu veidošanai, apvienojot dažādas muzikālās ietekmes, kas ļaus klausītājiem ienirt hipnotiskās muzikālās pasaulēs.

Mūziķi no Lietuvas un Vācijas-Filipīnām

Neiztrūkstoši svarīga festivāla daļa būs lietuviešu tumšās elektronikas mākslinieks "Undveld", kurš savu noskaņu un melodiju arsenālu radījis, pētot psiholoģisko un emociju dimensiju. Savukārt vācu-filipīniešu skaņu un performanču māksliniece Tintina Patroni piedāvās unikālu pieredzi, apvienojot mūziku ar vizuālajiem mākslas elementiem, radot neparastu un pārsteidzošu priekšnesumu.

Festivāla atmosfēra un gaidas

"Skaņu mežs" apvieno ne tikai dažādus žanrus un stilus, bet arī radītāju dažādību, veidojot unikālu atmosfēru, kurā ikviens var atrast kaut ko sev. Pasākuma organizatori aicina visus mūzikas mīļotājus piedalīties un izbaudīt šos brīnišķīgos koncertus, kuri solās būt pilni jauniem atklājumiem un emocionāliem brīžiem. Neaizmirstiet iepriekš iegādāties biļetes, lai nekļūtu par tiem, kas paliek ārpusē!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas