• 2024. gada 6. septembris 22:00
  • NRA
  • 8

Festivālu sezona finišē ar elektroniķu pasākumu "Bez narkotikām un alkohola"

Festivālu sezona noslēdzas ar elektroniķu svētkiem

Šo vasaru noslēdzot, Latvijā tiks rīkots jaunais elektroniskās mūzikas festivāls “Endorfin”, kas notiks 21. septembrī uz AB dambja Rīgā. Šis pasākums solās būt ne tikai muzikāls, bet arī piesaistīt plašu auditoriju, aicinot ikvienu iepazīt mūzikas spēku pavisam jaunā dimensijā.

Pasākuma vēstījums: "Bez narkotikām un alkohola"

Izvēloties organizēt festivālu ar devīzi “Bez narkotikām un alkohola”, rīkotāji akcentē veselīgu dzīvesveidu kā prioritāti, nodrošinot apmeklētājiem iespēju izbaudīt elektronisko mūziku bez kaitīgām vielām. Šāda attieksme fiksē jaunu tendenci festivālu kultūrā, kur mūzika un komunāla pieredze kļūst par galvenajām vērtībām.

Dažādība mūzikā un pieredzē

Festivālā "Endorfin" piedalīsies vairāk nekā divpadsmit mākslinieki, iepriecinot apmeklētājus ar dažādiem elektroniskās mūzikas žanriem. No house līdz techno - festivāla programma solās būt daudzveidīga un interesanta. Tie, kas ieradīsies, var gaidīt ne tikai muzikālas performances, bet arī laikmetīgas mākslas izpausmes un interaktīvas aktivitātes.

Beigu punkts vasaras festivālu sezona

"Endorfin" ir iecerēts kā pēdējais šīs vasaras pasākums, kas ļaus dalībniekiem atvadīties no siltajām dienām ar neaizmirstamu pieredzi mūzikas pasaulē. Tas ir lielisks veids, kā ievadīt rudens sezonu optimistiskā noskaņojumā, pārdomājot vasaras piedzīvojumus un svinot mūzikas burvību.

Aicinājums apmeklētājiem

Visiem mūzikas mīļotājiem, kas vēlas piedalīties šajā unikālajā pasākumā, ir vērts savlaicīgi iegādāties biļetes. "Endorfin" sola būt ne tikai muzikāla pieredze, bet arī iespēja satikt domubiedrus un pavadīt laiku brīvā atmosfērā, kur lielāka uzmanība tiks pievērsta pozitīvām emocijām un veselīgam dzīvesstilam.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas