Foto: Bērnu slimnīcas jaunajā ēkā katru dienu ārstēt varēs vairāk nekā 1000 pacientuSabiedrība/Eiropas ziņas
Foto un virsraksts: Delfi

Foto: Bērnu slimnīcas jaunajā ēkā katru dienu ārstēt varēs vairāk nekā 1000 pacientu

Vairāk foto skaties šeit

Jaunā ēka Bērnu slimnīcā: solījums labākai veselības aprūpei

Bērnu slimnīcas jaunā ēka ir sākusi darboties, sniedzot cerību daudziem vecākiem un viņu bērniem, kuriem nepieciešama medicīniskā palīdzība. Šī moderna būve tagad ļaus ārstēt vairāk nekā 1000 pacientu katru dienu, nodrošinot ātrāku un efektīvāku piekļuvi veselības aprūpei.

Ambulatorais veselības centrs un tā simbols

Jaunajā ēkā darbu jau uzsācis Bērnu slimnīcas Ambulatorais veselības centrs, kurā sāksies ambulatoro pakalpojumu sniegšana. Centra simbols būs oranžais briedis, kas kalpos ne tikai kā atpazīstamības zīme, bet arī kā pozitīvs signāls bērniem, kuri apmeklē šo iestādi. Bērni varēs justies drošāk un ērtāk, tiekoties ar šo draudzīgo simbolu.

Neatliekamās medicīnas centra pakalpojumi

No 9. oktobra Neatliekamās medicīnas centrs sāks sniegt pakalpojumus jaunajās telpās. Pacienti varēs viegli atrast ieeju, dodoties pie zilās dzērves, kas kalpos kā orientieris. Šie pakalpojumi ir īpaši svarīgi, ņemot vērā, cik svarīgi ir ātri reaģēt uz bērnu medicīniskajām vajadzībām.

Secinājumi un nākotnes perspektīvas

Bērnu slimnīcas jaunā ēka un tās sniegtās iespējas sola ievērojamu uzlabojumu veselības aprūpē mūsu bērniem. Ar moderniem pakalpojumiem un ērtām telpām slimnīca kļūst par soli tuvāk efektīvām ārstēšanas iespējām. Vecāki un bērni var būt droši, ka viņu veselība ir labās rokās.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas