FOTO: Komēdijā "Glābjas, kas var…" uz skatuves debitē kriminālseriālu zvaigzne Andris DaugaviņšAfiša
Foto un virsraksts: TV3
  • 2024. gada 7. oktobris 18:14
  • TV3
  • 12

FOTO: Komēdijā "Glābjas, kas var…" uz skatuves debitē kriminālseriālu zvaigzne Andris Daugaviņš

Vairāk foto skaties šeit

Premjers ar aplausiem un ovācijām

Latvijas teātra skatītāji piedzīvoja neaizmirstamu vakaru, kad 17. oktobrī ar lieliem aplausiem un ovācijām tika pieskandināta pasaulslavenā angļu komēdiju meistara Reja Kūnija luga “Glābjas, kas var…”. Šī pirmizrāde ir ne tikai izcils notikums Teātra mākslā, bet arī jauna kārta Andra Daugaviņa, mūsu pazīstamā kriminālseriālu zvaigznes, karjerā.

Andris Daugaviņš uz skatuves

Daugaviņš, kurš iepriekš izpelnījies atzinību savās lomās kriminālseriālos, šoreiz uz skatuves iejūtas komēdijas žanrā, demonstrējot savu daudzpusību kā aktieris. Viņa debija komēdijā “Glābjas, kas var…” apliecina, ka Andris spēj ne tikai glābt noslēpumainos noziegumus televizora ekrānā, bet arī likt skatītājiem smieties līdz asarām.

Rejs Kūnijs un viņa humors

Rejs Kūnijs ir lepns ar komēdijām, kas, liekot skatītājiem smieties, vienlaikus sniedz arī dziļāku domu un pārdomas par cilvēku attiecībām un sabiedrību. Šī luga, ko iestudējošie teātra mākslinieki ir adaptējuši Latvijas apstākļiem, izdevās patiesi piesaistīt publiku, kas savukārt apliecināja savu lielisko humora izjūtu.

Latvijas publikas reakcija

Pirmizrāde bija apliecinājums tam, ka Latvijas skatītāji ir gatavi un atvērti jaunām mākslinieciskām pieredzēm. Skatītāji ne tikai izbaudīja komēdijas asprātību, bet arī izteica savu atbalstu ar sirsnīgiem aplausiem. Šis pasākums gan apliecināja, ka Andris Daugaviņš ir radījis jaunu posmu savā karjerā, gan arī pierādījis, ka komēdija spēj pārvarēt valodas un kultūras barjeras. Šī izrāde solās būt tikai sākums jaunām un aizraujošām iespējām Latvijas teātra pasaulē!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas