FOTO: policija lūdz palīdzību, lai noskaidotu šī vīrieša personību!Ziņas
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

FOTO: policija lūdz palīdzību, lai noskaidotu šī vīrieša personību!

Vairāk foto skaties šeit

Valsts policijas lūgums sabiedrībai

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Rīga Ziemeļu pārvaldes Kriminālpolicijas biroja 1. nodaļa lūdz sabiedrības palīdzību, lai noskaidrotu attēlā redzamā vīrieša personību. Policija cer uz aktīvu sabiedrības līdzdalību šajā jautājumā, jo katra informācija var izrādīties vērtīga.

Aicinājums atsaukties

Policija aicina visus, kuri varētu atpazīt šo vīrieti vai kuriem ir jebkāda informācija par viņa atrašanās vietu, nekavējoties sazināties ar Valsts policiju. Jebkura sniegtā informācija var būt izšķiroša un palīdzēt ātrāk atrisināt šo jautājumu.

Attēla un detalizētas informācijas pieejamība

Policija publiskojusi attēlu, kurā redzams attiecīgais vīrietis, un aicina cilvēkus to uzmanīgi aplūkot. Visi, kuriem ir informācija par attēlā redzamo personu, lūgti sniegt informāciju, sazinoties ar policiju pa norādītajiem telefona numuriem vai apmeklējot tuvāko policijas iestādi.

Sabiedrības loma kriminālprocesā

Šādas iniciatīvas ir būtiskas, jo sabiedrības iesaiste nereti palīdz izmeklēšanā un ļauj saskatīt jaunas perspektīvas. Policija uzsver, ka katrs iedzīvotājs var būt svarīgs, un aicina visus būt modriem un atbildīgiem.

Noslēgums

Policijas lūgums ir skaidrs – palīdzēsim atklāt patiesību un nodrošināsim drošu vidi mūsu sapulcē, sadarbojoties un izsniedzot informāciju, kad tā ir nepieciešama. Nepalaidiet garām šo iespēju palīdzēt!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas