Frankfurtes «Eintracht» treneris pirms spēles pret RFS: Izpārdotās tribīnes būs milzu motivācija
Sports
Foto un virsraksts: LSM
  • šodien 08:37
  • LSM
  • 5

Frankfurtes «Eintracht» treneris pirms spēles pret RFS: Izpārdotās tribīnes būs milzu motivācija

Izpārdotas tribīnes — milzīgs motivācijas avots

Frankfurtes "Eintracht" treneris Dino Topmellers izteicies, ka gaidāmā spēle Eiropas līgā pret Latvijas čempioniem FK RFS ceturtdien "Deutsche Bank Park" stadionā notiks izpārdotu tribīņu priekšā. Vācijas Bundeslīgas kluba galvenais treneris uzsver, ka liela skaita fanu klātbūtne spēlē ir milzīgs motivācijas avots viņa komandai.

Entuziasma sēšana komandā

Topmellers atzīmēja, ka futbola atmosfēra, ko rada fanu klātbūtne, ir nenovērtējama. "Mēs esam ļoti priecīgi par iespēju spēlēt tādā vietā, kur katrs laukuma solis tiks papildināts ar fanu atbalstu. Tas darīs mūs stiprākus," viņš sacīja. Treneris norādīja, ka šāda atbalsta gūtie impulsīvi ir būtiski, lai pārvarētu izaicinājumus laukumā.

RFS — nopietns pretinieks

Frankfurtes komanda apzinās, ka viņu pretinieki, RFS, ir spēcīga komanda ar lieliem panākumiem Latvijas futbolligā. "Mēs cienām katru pretinieku, un RFS nav izņēmums. Viņi ir labi organizēti un bīstami uzbrukumā. Mēs esam gatavi visiem izaicinājumiem un, protams, vēlamies uzvarēt," Topmellers piebilda.

Kopīga noskaņa un gaidas

Topmellers izteica vēlmi, lai komanda varētu parādīt labāko sniegumu, un viņš ir pārliecināts, ka fanu entuziasms palīdzēs spēlētājiem izcīnīt uzvaru. "Mēs ceram uz fantastisku atmosfēru un esam gatavi saviem faniem atdoti labākos momentus,"sacīja treneris, gatavojoties ceturtdienas spēlei.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz LSM portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas