Ātrā "pasta carbonara" šefpavāres Inas Poliščenko gaumēŠefu gaidījāt?
Foto un virsraksts: TV3
  • šodien 12:12
  • TV3
  • 4

Ātrā "pasta carbonara" šefpavāres Inas Poliščenko gaumē

Jauns pavērsiens virtuvē

Leviti uz jauniem gardumiem! Radio balss, TV raidījumu vadītājs un improvizators Kaspars Breidaks ir uzsācis jaunu klusāku dzīvesveidu, atdodot rokas virtuvē savai sievai. Izsistā virtuvē ne tikai pārsteidzinoši ēdieni, bet arī iespēja iemācīties, kas patiesībā slēpjas aiz pavāra darba.

Inas Poliščenko pieeja

Šefpavāre Ina Poliščenko ir pazīstama ar savu vienkāršo, bet gardo ēdienu pieeju. Šoreiz viņa piedāvā recepti "ātrā pasta carbonara", kas ir ne tikai ātra pagatavošana, bet arī izcils garšas kombinācija. Viņas mērķis ir parādīt, ka garšīgs ēdiens var top ļoti vienkārši, ja vien ir pareizās sastāvdaļas un zināšanas.

Kaspara pieredze virtuvē

Kaut arī Kaspars atzīst, ka viņam nav lielu prasmju virtuvē, viņš joprojām ir apņēmības pilns izmēģināt un iemācīties no Inas. Šis projekts ir lieliska iespēja apgūt ne tikai jaunas kulinārās prasmes, bet arī pavadīt laiku kopā ar sievu, veidojot jautras un neaizmirstamas atmiņas. Inas pacietība un zināšanas palīdzēs Kasparam attīstīt iemaņas pat tad, ja sākumā viss neies gludi.

Vienkāršība un garša

"Ātrā pasta carbonara" noslēpums slēpjas vienkāršībā – ierastās sastāvdaļas, kas vienkārši un ātri pagatavojas, tomēr nodrošina bagātīgu garšu. Ina rūpēsies, lai izvairītos no sarežģītām tehnikām, kas varētu sabojāt šīs ēdiena pagatavošanu. Tas būs ideāls variants aizņemtajām ģimenēm, kuru vēlme ēst labi, nav mazāka par vēlmi ātri.

Noslēguma domas

Kaspars Breidaks un Ina Poliščenko sola, ka sagaidāmā "ātrā pasta carbonara" būs gan garšīga, gan viegla iemāšanās iespēja ikvienam, kurš vēlas pārsteigt sevi un tuvos ar vienkāršu, bet izsmalcinātu maltīti. Šis pāris ir skaidrs, ka kopā virtuvē var sasniegt ko lielisku, pat ja sākumā tas liekas grūti. Ko vēl mēs varam sagaidīt no šiem radošajiem pavārīšiem?

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas