Garšīgais siera kūkas saldējumsReceptes
Foto un virsraksts: TV3
  • 2024. gada 27. jūlijs 10:05
  • TV3
  • 11

Garšīgais siera kūkas saldējums

Vasaras garša: siera kūkas saldējums

Svaigas un gardas receptes ir tieši tas, kas vasarā paaugstina garastāvokli. Arī šogad nevienam nav noslēpums, ka saldējums ir ne tikai atsvaidzinošs našķis, bet arī lielisks veids, kā izcelt vasaras garas. Šoreiz piedāvājam iepazīties ar unikālo siera kūkas saldējumu, kas noteikti iepriecinās ikvienu garšas kārumnieku.

Receptes autori: Inga Rubene un Anna Grase

Recepti ir izstrādājušas Inga Rubene un Anna Grase, kuras regulāri dalās ar gardām un viegli pagatavojamām receptēm savā ēdienu blogā “Manas mammas receptes”. Viņu sociālajā tīklā “Facebook” un Instagram kontā @manas.mammas.receptes var atrast ne tikai šo saldējumu, bet arī daudzus citus gardumus, kas piemēroti gan maziem, gan lieliem.

Uzdrīksties izmēģināt!

Siera kūkas saldējums ir lieliski piemērots karstām vasaras dienām, kad meklējam ko īpašu un vienlaikus atsvaidzinošu. Šī recepte ļauj ikvienam, pat visnepieredzējušajiem pavāriem, izveidot gardu saldējumu, kas būs kā īsta vasaras svētku kulminācija. Tā ir lieliska iespēja rīkot ģimenes svētkus vai jautru kopābūšanas pasākumu ar draugiem.

Kādi ir nepieciešamie ingredienti?

Lai pagatavotu šo siera kūkas saldējumu, jums būs nepieciešami tikai daži sastāvdaļas. Atklājiet Ingas un Annas ieteikumus, lai jūsu saldējums izdotos nevainojams. Klasiskās sastāvdaļas var iekļaut krēmsieru, saldējuma pamata sastāvdaļas un, protams, nelielu daudzumu cukura, lai pievienotu gaumi.

Dalieties ar savām atsauksmēm!

Kad izbaudīsiet šo vasarīgo saldējumu, noteikti dalieties ar savām atsauksmēm un fotogrāfijām sociālajos tīklos! Inga Rubene un Anna Grase būtu priecīgas redzēt, kā jūs interpretējat šo recepti un kādas variācijas piedāvājat. Savukārt mēs aicinām jūs piedalīties garšas piedzīvojumā un ļauties siera kūkas saldējuma burvībai!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas