• 2024. gada 2. septembris 11:30
  • NRA
  • 11

Greifāne pārsteigta, kā viņu uzņēma Latvijā pēc atgriešanās no Krievijas

Greifāne atgriežas Latvijā

Pazīstamā dziedātāja un diplomētā kinorežisore Greifāne šobrīd piedzīvo jaunu dzīves posmu pēc deviņus gadus ilgas dzīves Krievijā. Atgriešanās Latvijā bijusi pārsteidzoša un emocionāla pieredze, kurā viņa sastapusi gan vecus draugus, gan jaunas iespējas.

Ikdiena pēc atgriešanās

Pēc atgriešanās Latvijā Greifāne ir atradusi sev jaunas nodarbes. Viņa audzina bērnus, iekļaujoties ikdienišķajās rūpēs, un meklē iespējas garīgai pilnveidei. Savulaik Krievijā veiksmīgi attīstījusies, viņa tagad veltī laiku savai mākslinieciskai izjūtai un nodarbojas ar karaoke ballītēm, kas kļuvušas par vienu no viņas iecienītākajām izklaidēm.

Par karaokes ballēm un to izmaksām

Arī Latvijas sabiedrībā ir pieaugusi interese par Greifānes rīkotajām karaoke ballēm. Saskaņā ar Laumas Lapsas materiālu, šādas balles var izmaksāt pat 2000 eiro, kas liecina par Greifānes straujo popularitāti un pieprasījumu pēc viņas rīkotajām pasākumiem. Viņas entuziasms un nodarbošanās piesaista cilvēku uzmanību, kas liecina par augstu sabiedrības interesi par mākslu un izklaidi.

Emocionāla uzņemšana un nākotnes plāni

Greifāne pārsteigta par sirsnīgo uzņemšanu, ko ir saņēmusi no Latvijas sabiedrības. Viņa dalījās ar savām sajūtām un emocijām, kā arī par plāniem nākotnē, kas ietver ne tikai dziedāšanu un bērnu audzināšanu, bet arī jaunus projektus kinomākslā. Šis periods viņai ir iespēja apvienot gan mammas, gan mākslinieces lomas, turpinot dalīties ar savu radošo talantu ar visu pasauli.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas