Intars Busulis: Seriālā esmu tāds, kāds gribētu būt dzīvēCilvēki, kas iedvesmo
Foto un virsraksts: NRA
  • 2024. gada 2. augusts 14:39
  • NRA
  • 12

Intars Busulis: Seriālā esmu tāds, kāds gribētu būt dzīvē

Intara Busuļa Atklājums par Lomu Seriālā

Intars Busulis, populārais mūziķis un sabiedrībā mīlēts tēls, ir kļuvis par centrālo figūru jaunajā pašmāju komēdijseriālā «Templis». Sarunā ar žurnālistiem viņš atklāj, ka, spēlējot šo lomu, viņš ir spiests izpaust daļu no sevis, kuru ikdienā necieš darīt. "Kārtējo reizi dzīve man piespēlēja iespēju parādīt to, ko es nebūtu gribējis rādīt," atzīst Busulis.

Loma, Kas Atspoguļo Patieso Intaru

Mūziķis skaidro, ka viņa attieksme pret savu varoni ir divējāda. "Jo tāds, kāds esmu seriālā, es esmu tad, kad esmu viens. Tāds es gribētu būt ikdienā, bet man nākas sevi apvaldīt un «ierāmēt»," piebilst viņš. Šie vārdi atklāj, cik svarīgi ir atvērties un parādīt patieso sevi, pat ja tas nav viegli.

Režisora Māra Bezmers Redzējums

Režisors Māris Bezmers ir uzticējis Busulim galveno lomu, un tādējādi sniedzis viņam iespēju izpaust radošumu un attīstīt savu potenciālu. Bezmers uzskata, ka Busulis lieliski atspoguļo varoni, kurš ir līdzīgs sabiedrībā pazīstamām personībām, tomēr viņam ir jāiznāk no savas komforta zonas, lai pagrieztu līdzību par labu.

Templis: Jauns Pievienojums Latvijas Televīzijas Vēsturē

Seriāls «Templis» solās būt svaiga elpa Latvijas televīzijas ainavā, piedāvājot vietējo humoru un likteņu savijumu. Intara Busuļa dalība šajā projektā ir ne tikai liela atbildība, bet arī iespēja realizēt savu radošo potenciālu jaunā veidā. Fani ar nepacietību gaida, kad varēs redzēt, kā mūziķis izdzīvo šīs jaunas emocijas un izaicinājumus.

Noslēgumā

Intara Busuļa piedalīšanās seriālā «Templis» piedāvā skatītājiem unikālu iespēju iepazīt viņa personību un radošo dabu no jauna skatupunkta. Sakarā ar to, ka dzīve bieži vien liek uzturēt noteiktas maskas, šis projekts var būt izšķirošs solis viņa profesionālajā attīstībā. Jauni izaicinājumi un iespēja būt patiesam – tas ir tas, ko Busulis atklāj visiem saviem faniem.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas