Izsludina iespēju iegādāties teju 75 000 augus, kas atņemti noziedzniekiemLatvijā
Foto un virsraksts: NRA
  • vakar 21:28
  • NRA
  • 4

Izsludina iespēju iegādāties teju 75 000 augus, kas atņemti noziedzniekiem

Krimināllietā izņemto augšana realizācija

Nodrošinājuma valsts aģentūra (NVA) ir izsludinājusi unikālu iespēju ikvienam interesentam iegādāties teju 75 000 augus, kas, tā sakot, izņemti no noziedznieku rokām. Šī realizācija notiek saistībā ar kriminālprocesiem, kurā augi tika izmantoti nelikumīgām darbībām.

Daiļdārzs ar noziedzīgu pagātni

Aģentūra ir sagatavojusi plašu augļu un dārzeņu klāstu, kas tiks piedāvāts pārdošanai. Starp pieejamajiem augiem ir ne tikai tradicionālie podiņaugi, bet arī retāk sastopamas sugas, kuru iegāde citviet varētu būt apgrūtināta. Šāds solījums piesaista ne tikai dārzniekus, bet arī cilvēkus, kas vienkārši vēlas papildināt savu dzīves vidi ar zaļumu.

Ieguvumi un nosacījumi

Iegādājoties šos augus, pircēji ne tikai iegūst jaunas iespējas dārzkopībā, bet arī piedalās kriminālvajāšanas procesu norisē. NVA uzsver, ka tas ir solis pretī līdzekļu atgūšanai no noziedzīgās darbības rezultātā gūtās peļņas. Pircējiem jāņem vērā, ka augi tiks izsniegti, ievērojot visus normatīvos aktus un vidējo tirgus cenu.

Reģistrācija un pirkuma process

Pirkšanas process sākas ar reģistrāciju, kuru var veikt tiešsaistē. NVA aicina potenciālos pircējus sekot līdzi informācijai tās oficiālajā mājaslapā, lai iegūtu detalizētu informāciju par pieejamajiem augiem un pirkuma noteikumiem. Ņemot vērā augu daudzumu un popularitāti, ir vērts rīkoties ātri, lai netiktu apejot izdevību papildināt savu dārzu ar šiem īpašajiem eksemplāriem.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas