Jaunais Kolumbusas ĢM: "Zaudēšana bija kļuvusi pieņemama – tā vairs nedrīkst būt"

Jaunais vīziens Kolumbusā

Kolumbusas "Blue Jackets" jauno ceļu iezīmē jaunais hokeja operāciju prezidents un ģenerālmenedžeris Dons Vadels. Intervijā, kas tika sniegta SiriuesXM NHL Network Radio, Vadels apliecināja, ka komanda ir gatava mainīt savu pieeju un atgriezties uz uzvaru ceļa, ņemot vērā, ka "zaudēšana bija kļuvusi pieņemama". Viņš uzsvēra, ka šī mentalitāte ir pilnībā jāmaina, un komanda vairs nedrīkst pieņemt zaudējumus kā normu.

Elvis Merzļikins un komandas atgriešanās uzvaru takā

Latviešu vārtsargs Elvis Merzļikins, kurš ir viens no komandas stūrakmeņiem, izsaka savu atbalstu jaunajam vadībai. Merzļikins apzinās, ka komandas garšai ir būtiska nozīme panākumos. Viņš uztver Vadela norādījumus un ir pārliecināts, ka komandas kopējā dinamika ievērojami uzlabosies, ja visi spēlētāji vienosies ap kopīgu mērķi – uzvarēt.

Mērķis: Jauns sākums

Vadels uzsver, ka "Blue Jackets" ir jāatjauno sava identitāte un mērķis. Viņš komandas spēlētājiem piesaista lielu uzmanību gan individuālajiem sasniegumiem, gan komandas darbam kopumā. Tas, kā viņš apgalvo, ir ceļš uz stabilām un ilgtspējīgām uzvarām, kas ne vien atgriezīs komandu NHL elitē, bet arī iepriecinās fanus.

Secinājumi un nākotnes perspektīvas

Kolumbusas "Blue Jackets" nākotne izskatās cerīga, pateicoties jaunajai vadībai un atjaunotajai motivācijai. Tas, kā vadība plāno risināt iepriekšējās problēmas un veidot komandas garu, var radīt jaunas iespējas gan spēlētājiem, gan komandai kopumā. Fani gaida nepacietīgi nākamos sezonas izaicinājumus un, protams, uzvaras, ko viņi jau sen ir pelnījuši.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas