"Kalev"/"Cramo" pārbaudes spēli pret Eirolīgas klubu nākas pārcelt slidenas grīdas dēļ

Pārbaudes spēle pārcelta slidenās grīdas dēļ

Igaunijas basketbola klubs Tallinas "Kalev"/"Cramo", kurā spēlē talantīgais latviešu basketbolists Anrijs Miška, šovakar bija plānojis aizvadīt pārbaudes spēli pret ULEB Eirolīgas jaunpienācēju "Paris". Tomēr, diemžēl, notikumi neizvērtās kā iecerēts, jo spēli nācās pārcelt slidenās grīdas dēļ.

Drošība pirmajā vietā

Basketbola spēles norise ir atkarīga ne tikai no sportistu sagatavotības, bet arī no spēles norises apstākļiem. Šajā gadījumā slidenā grīda radīja bažas par spēlētāju drošību, kas neapšaubāmi ir prioritāte. Kluba pārstāvji norādīja, ka šāds lēmums tika pieņemts, lai novērstu iespējamus traumatisma riskus, kas varētu ietekmēt gan "Kalev"/"Cramo", gan "Paris" spēlētāju veselību.

Kas gaidāms nākotnē?

Ir skaidrs, ka šī pārbaudes spēle bija iespēja abām komandām iegūt vērtīgu spēļu praksi pirms gaidāmajām sacensībām. Iespējams, ka tiks meklētas alternatīvas datumi, kad spēli varētu aizvadīt drošākos apstākļos. "Kalev"/"Cramo" treneri noteikti cer, ka drīzumā varēs atsākt gatavošanos sezonai un aizvadīt visus plānoto spēles.

Skatītāju atsaucība

Šādas ziņas ir ne tikai vilšanās kluba līdzjutējiem, bet arī visai basketbola kopienai Igaunijā. Sporta fani cerēja vērot izcilus spēlētājus, un tagad viņiem nāksies paciesties, gaidot jaunas ziņas par spēles norisi. Ievērojami Tallinā ir basketbola tradīcijas, un interesējošās spēles gaidīšana dažreiz prasa laiku. Tallinas "Kalev"/"Cramo" komanda un tās fani paliek optimistiski, cerot, ka nākotnē šādas tehniskas problēmas vairs netraucēs viņu mīļā sporta veida apmeklējumus.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas