Krollis zaudē vietu sākumsastāvā un C sērijā laukumā nāk maiņāFutbols — Leģionāri
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Krollis zaudē vietu sākumsastāvā un C sērijā laukumā nāk maiņā

Raimonds Krollis Zaudē Vietu Sākumsastāvā

Itālijas C sērija ir iemūžinājusi vēl vienu aizraujošu pārmaiņu, kad latviešu uzbrucējs Raimonds Krollis zaudēja savu vietu "Triestina" sākumsastāvā. Šī trešās kārtas spēle, kas notika šodien, piedāvāja intensīvu cīņu starp "Triestina" un "Caldiero Terme", kur, neskatoties uz centieniem, "Triestina" noslēdza maču ar skumjo rezultātu 0:1.

Krollis Ienāk Laukumā Nedaudz Pārāk Vēlu

Raimonds Krollis laukumā devās tikai neilgi pirms aizritējušas stundas, kad "Triestina" jau bija saskārusies ar smagu deficītu. Lai gan viņa iejaukšanās bija gaidīta kā iespēja mainīt spēles plūsmu, uzbrucējs nespēja radīt pietiekami daudz apdraudējuma pretinieku vārtiem, un komanda palika bez gūtiem vārtiem.

Spēles Gaita un Rezultāts

Spēle bija dinamiska, taču "Triestina" tomēr nespēja pārvarēt "Caldiero Terme" aizsardzību. Neskatoties uz vairākiem mēģinājumiem gūt vārtus, komandas sniegums palika vājiestā laidē. Sāpes un vilšanās pārņēma "Triestina" fanu nometni, jo viss norādīja uz to, ka komanda ir jāveido no jauna, ņemot vērā atsevišķu spēlētāju sniegumu un pozīcijas izmaiņas.

Būs Jādomā Par Nākotni

Tas, ka Krollis netika iekļauts sākumsastāvā, liecina par komandas treneru pieejām un stratēģijām, kas drīz varētu mainīties. Steidzīgā situācija liek domāt, ka uzbrucējam būs nepieciešama liela motivācija un apņēmība, lai atgūtu savu vietu startējošo spēlētāju rindās un apliecinātu sevi C sērijas līmenī. Nākamās spēles var kļūt izšķirošas ne tikai Krollim, bet arī "Triestina" komandai kopumā, un fani cer uz uzlabojumiem rezultātos, kas varētu apgriezt komandas likteni.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas