Kvartararo: "Trīs sacīkstēs divreiz beigties degvielai – tas ir nepieņemami"Motoru sports — Moto
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Kvartararo: "Trīs sacīkstēs divreiz beigties degvielai – tas ir nepieņemami"

Degvielas izbeigšanās problēma

Fabio Kvartararo, "Monster Energy Yamaha" rūpnīcas komandas braucējs, ir paudis satraukumu par situāciju, kas šosezon skārusi viņu komandu. Pēdējās trīs MotoGP sacīkstēs viņam divreiz ir bijusi problēma ar degvielas izbeigšanos, kas liek domāt par nopietnām rūpniecības un tehniskajām problēmām. Kvartararo šīs situācijas dēļ ir pievērsis uzmanību, ka šādas neveiksmes ir pieņemamas, un viņš ir izteicis cerību, ka komanda spēs atrisināt šo jautājumu.

Sportista viedoklis

Trasē, kur katra sekunde ir svarīga, degvielas trūkums var radīt nopietnas sekas un ietekmēt ne tikai rezultātu, bet arī sportista morāli. Kvartararo komentēja: "Trīs sacīkstēs divreiz beigties degvielai – tas ir nepieņemami." Viņš uzsvēra, ka tā kā uzvaras un rezultāti ir atkarīgi no katra sīkuma, šāda situācija apdraud viņa karjeras panākumus un komandas reputāciju.

Komandas reakcija

Yamaha inženieru komanda šobrīd strādā pie problēmas risināšanas, lai novērstu degvielas izbeigšanās risku nākamajās sacīkstēs. Klātesošie uzsvēruši nepieciešamību veikt rūpīgas analīzes, lai saprastu, kāpēc šāda situācija radās. Lai arī kvartararo izteicies par savu neapmierinātību, viņš arī uzsvēra, ka tic komandas profesionalitātei un spējai risināt radušās grūtības.

Nākotnes iespējas

Runājot par nākamo sacīkšu plāniem, Kvartararo ir apņēmības pilns parādīt labāku sniegumu un paveikt uzlabojumus. "Es ticu, ka mūsu komanda ir spējīga virzīties uz priekšu un nodrošināt, ka šādas problēmas vairs neatkārtojas," viņš teica. MotoGP sezona turpinās, un mēs visi ceram redzēt, kā Yamaha komanda atgūsies no šīm grūtībām un cīnīsies par uzvarām trasē.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas