Lāči alkst revanšu. Dzīvnieku dienas Rīga zoo turpināsies arī šajā nedēļas nogalēPasākumi
Foto un virsraksts: TV3
  • aizvakar 14:15
  • TV3
  • 7

Lāči alkst revanšu. Dzīvnieku dienas Rīga zoo turpināsies arī šajā nedēļas nogalē

Revanša alkstošie lāči

Rīgas Nacionālais zooloģiskais dārzs, kas šogad svin savu 112. dzimšanas dienu, nesen piedāvāja divu dienu pasākumu “Dzīvnieku dienas”. Nākamās brīvdienās apmeklētājiem būs iespēja piedalīties šajā patīkamajā svinībās, kur lāči, kas nespēja izcīnīt goda vietu, izrādīja ļoti lielu interesi par revanšu.

Aizraujošie rezultāti

Aizvadītajā nedēļā Rīgas Nacionālajā zooloģiskajā dārzā apmeklētāju skaits bija ļoti ievērojams. Visi aculiecinieki varēja piedzīvot, kā Gulbji, Vanagi un Baloži izcīnīja savu vietu līderu trijniekā. Uzvarētājiem sekoja daudzi citi dzīvnieki – no Lāčiem un Gaiļiem līdz Vilkiem un Zaķiem, kuri demonstrēja plašu savvaļas krāsu un darbības spektru.

Populārākie dzīvnieki filiālē “Cīruļi”

Jaunākajā zooloģiskajā dārzā filiālē “Cīruļi” populārākie apmeklētāji bija Strazdi, kas pievērsa īpašu uzmanību gan bērniem, gan ģimenēm. Šis pasākums ir lieliska iespēja zoodārzam tuvāk iepazīstināt publiku ar daba un tās dzīvnieku bagātību.

Turpmākās aktivitātes un svinības

“Dzīvnieku dienas” turpināsies arī šajā nedēļas nogalē, un visi apmeklētāji aicināti nākt, lai vērotu un piedalītos dažādās aktivitātēs, kas paredzētas ne tikai izklaidei, bet arī izglītošanai. Šī ir nevainojama iespēja iemīļot dzīvniekus un dabu, ļaujot ģimenēm kopīgi pavadīt laiku svaigā gaisā. Rīgas Nacionālais zooloģiskais dārzs kļūst par vietu, kur sapņi un realitāte sastopas.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas