Laiks lielākoties saglabājas apmācies; ko sola pa dienu?Latvijā
Foto un virsraksts: NRA
  • šodien 08:30
  • NRA
  • 3

Laiks lielākoties saglabājas apmācies; ko sola pa dienu?

Laika apstākļi Latvijā piektdienas rītā

Piektdienas rītā Latvijas debesis lielākoties ir apmākušās, radot drēgnu un pelēku atmosfēru visā valstī. Meteoroloģiskā informācija liecina, ka īpaši Kurzemes reģionā ir novērotas debesis, kas vietām skaidrojas, sniedzot nelielu cerību uz saulainākiem brīžiem.

Kāds laiks gaidāms dienas turpinājumā?

Neskatoties uz šī rīta apmāktajām debesīm, prognozes liecina, ka dienas gaitā varētu sagaidīt nelielu izlādes saulainajām debesis. Tomēr lielākoties saglabāsies mākoņi, un brīžiem iespējami arī nokrišņi. Ir vērts pieminēt, ka vakara stundās debesis var kļūt vēl tumšākas un noskaidroties tikai nakts ietvaros.

Temperatūras rādītāji un citi laika apstākļu aspekti

Temperatūras rādītāji piektdienas laikā plānots svārstīties no +5 līdz +10 grādiem pēc Celsija, kas ir tipiski šim gada laikam. Vējš gaidāms no ziemeļaustrumiem ar ātrumu līdz 5 m/s, radot papildu drēgnumu un nepatīkamu sajūtu gaisā.

Kopsavilkums un ieteikumi

Kopumā piektdienas laika prognoze liecina par apmākušām debesīm un siltumu, tomēr gaidāmi mākoņi un brīžiem nokrišņi. Ieteicams padomāt par siltāku apģērbu, dodoties ārā, kā arī ņemt vērā iespēju, ka aktivitātes brīvā dabā varētu būt ierobežotas nelabvēlīgo laika apstākļu dēļ. Pakļaujieties dabas ritmam, un cerēsim uz saulainākiem brīžiem drīzākā nākotnē.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas