“Meta” pārbauda tehnoloģiju, kas pasargās slavenības no krāpniecībasPasaulē
Foto un virsraksts: NRA
  • šodien 09:30
  • NRA
  • 5

“Meta” pārbauda tehnoloģiju, kas pasargās slavenības no krāpniecības

Meta inovatīvā pieeja slavenību aizsardzībai

Sociālo tīklu gigants “Meta”, kas pārvalda populārākās platformas “Facebook” un “Instagram”, ir paziņojis par jaunās sejas atpazīšanas tehnoloģijas ieviešanu. Šī tehnoloģija ir paredzēta, lai pasargātu slavenības no ļaundaru krāpnieciskajām darbībām, kas izmanto viņu sejas un attēlus nelegālām reklāmām.

Krāpniecība sociālajos tīklos

Pēdējos gados krāpnieku aktivitātes sociālajos tīklos ir pieaugušas, radot bažas ne tikai slavenībām, bet arī viņu sekotājiem. Krāpnieki bieži izmanto slavenību attēlus, lai radītu viltotas reklāmas, uzdodoties par viņiem un piedāvājot neesošus produktus vai pakalpojumus. Šādas prakses ne tikai kaitē slavenību reputācijai, bet arī maldina to fanus.

Sejas atpazīšanas tehnoloģijas potenciāls

Meta jaunā sejas atpazīšanas tehnoloģija sola būt efektīvs rīks cīņā pret šo problēmu. Tehnoloģija spēs atpazīt slavenību sejas un automātiski identificēt, kad atsauces uz viņu tiek izmantotas bez viņu piekrišanas. Tas ļaus Meta ātri rīkoties un novērst šādus krāpnieciskus izsistumus no platformām, kā arī informēt skartās personas.

Būtiskas izmaiņas sociālo tīklu vidē

Šī iniciatīva var radīt būtiskas izmaiņas sociālo mediju ainavā, palielinot drošību gan slavenībām, gan to faniem. Ja tehnoloģija izrādīsies veiksmīga, iespējams, ka tā tiks paplašināta, lai pasargātu arī citus lietotājus no līdzīgām problēmām.

Noslēguma domas

Meta centieni risināt krāpniecības jautājumu, izmantojot sejas atpazīšanas tehnoloģiju, liecina par uzņēmuma apņemšanos nodrošināt drošāku un drošāku vidi saviem lietotājiem. Laiks rādīs, cik efektīva šī pieeja būs, taču cerības ir augstas, ka tas palīdzēs cīnīties ar krāpniecību sociālajos tīklos.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas