Šodien mūs iepriecinās silts un patīkams laiksZiņas
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

Šodien mūs iepriecinās silts un patīkams laiks

Siltais piektdienas laiks Latvijā

Šodien Latvija tiks ieskauta patīkamā siltumā, kas iepriecinās visus, kuri vēlas baudīt ārā pavadīto laiku. Saskaņā ar sinoptiķu prognozēm, gaisa temperatūra piektdien aizvien paaugstināsies, sasniedzot +11 līdz +14 grādu atzīmi. Tas ir apsveicams solis pēc garajiem aukstajiem mēnešiem.

Rīgā siltums līdz pat +13 grādiem

Galvaspilsētā Rīgā laika apstākļi būs īpaši patīkami, jo temperatūra tiešām tuvoties +13 grādiem. Šādi apstākļi rada labvēlīgu vidi pastaigām, piknikiem un citiem ārējiem pasākumiem. Cilvēki varēs izbaudīt saules starus un patīkamu gaisu, kas ir vēstnešu pavasara tuvošanās.

Aktīva izklaide un aktīvs dzīvesveids

Siltais laiks mudinās iedzīvotājus un viesus izkustēties no ziemas miega un pavadīt laiku ārpus telpām. Gan Rīgas parkos, gan citās Latvijas pilsētās iespējams, ka redzēsim vairāk cilvēku, kas nodarbojas ar sportiskām aktivitātēm, piknikos vai tikai izbauda mēness gaismu pastaigās. Šis ir lielisks laiks, lai sajustu dabu un atgūtu spēkus pirms siltāka laika iestāšanās.

Aicinājums izbaudīt laiku

Iedzīvotāji aicināti nebaidīties no nevajadzīgām raizēm un doties ārā, lai izbaudītu šos patīkos laika apstākļus. Neatkarīgi no tā, vai izvēlēšanās ir apmeklēt kafejnīcu terasi, doties pastaigā pa pilsētu vai vienkārši izbaudīt dabu tuvējā parkā, šī piektdiena sola būt ļoti patīkama.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas