Satiksmes ministrija meklē darbinieku "Rail Baltica" departamentā; alga - sākot no 2880 eiro mēnesīLatvijā
Foto un virsraksts: NRA
  • šodien 10:16
  • NRA
  • 4

Satiksmes ministrija meklē darbinieku "Rail Baltica" departamentā; alga - sākot no 2880 eiro mēnesī

Satiksmes ministrija izsludina jaunu konkursu

Satiksmes ministrija (SM) ir izsludinājusi konkursu uz "Rail Baltica" projekta departamenta direktora vietnieka amatu. Šis vakants darbs ir pieejams uz noteiktu laiku, un esošajā situācijā tas ir būtisks solis, lai nodrošinātu projekta veiksmīgu īstenošanu.

Alga un darba pienākumi

Kandidātiem, kuri vēlēsies pieteikties šim amatam, jāpatur prātā, ka alga ir sākot no 2880 eiro mēnesī. Šī iespēja pievilcīga ne tikai labu finanšu apstākļu dēļ, bet arī tādēļ, ka "Rail Baltica" projekts ir viens no svarīgākajiem infrastruktūras projektiem, kas ietekmēs Latvijas transporta sistēmu un ekonomiku kopumā.

Prasības kandidātiem

Pieteikšanās procesā tiek gaidīta pieredze ar lieliem projektiem un vadības spējām. Kandidātiem būs jāievēro noteikti kritēriji, lai uzrādītu būtisku pieredzi transporta nozarē un finansēs, kā arī spēja strādāt komandas vidē un pielāgoties strauji mainīgajai situācijai.

Iespējas un izaicinājumi

Darba pienākumi ietver stratēģiskās plānošanas atbalstu, budžeta veidošanu un uzraudzību, kā arī ikdienas darbības koordinēšanu "Rail Baltica" departamentā. Šis amats sniedz iespēju būt daļai no visaptveroša un novatoriska projekta, kuru acīmredzami gaida visas Baltijas valstis.

Pieteikšanās termiņš

Kandidāti tiek aicināti pieteikties līdz noteiktam termiņam, kura precīza datuma informācija ir pieejama Satiksmes ministrijas mājaslapā. Aicinām visus interesentus izmantot šo unikālo iespēju un kļūt par daļu no nozīmīgu transporta projektu īstenošanas.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas