Latviešu basketbolista Dāvja Bertāna ģimene kļūst par "Kalve Coffee" akcionāriemZiņas
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

Latviešu basketbolista Dāvja Bertāna ģimene kļūst par "Kalve Coffee" akcionāriem

Latviešu basketbolista Dāvja Bertāna ģimenes investīcija

Latvijas basketbolista Dāvja Bertāna ģimene nesen paziņoja par savām jaunajām investīcijām, iegādājoties specialty jeb augstākās kvalitātes kafijas grauzdēšanas uzņēmuma AS Kalve Coffee jeb KALVE akcijas. Šī lēmuma mērķis ir ne tikai finansiālo resursu nodrošināšana, bet arī atbalsts vietējai uzņēmējdarbībai un kafijas kultūrai Latvijā.

Kopējā investīciju summa un IPO plāni

Bertāna ģimene investējusi ievērojamu summu, kopā veidojot 250 000 eiro vērtas investīcijas. Šajā sumā iekļauta ne tikai akciju iegāde, bet arī līdzekļi, kas tiks ieguldīti sākotnējā publiskā piedāvājuma (IPO) laikā. Šāds solis liecina par ģimenes apņemšanos aktīvi piedalīties uzņēmuma attīstībā un tā nākotnes izaugsmē.

Kalve Coffee: kvalitatīvas kafijas piegādātājs

AS Kalve Coffee ir pazīstama ar savām augstākās kvalitātes kafijas grauzdēšanas praksēm, kas apvieno modernās tehnoloģijas ar tradicionālajām metodēm. Uzņēmums ir sācis iegūt popularitāti gan vietējā, gan starptautiskā tirgū, un Dāvja Bertāna ģimenes ieguldījums varētu vēl vairāk stiprināt uzņēmuma pozīcijas un attīstību.

Bertāna ģimenes saikne ar uzņēmējdarbību

Dāvim Bertānam, kurš ir viens no Latvijas izcilākajiem basketbolistiem, šis solis ir arī izdevība paplašināt viņa ģimenes uzņēmējdarbības pieredzi, kas pēdējā laikā ir kļuvusi arvien aktuālāka. Īpaši ņemot vērā, ka arvien vairāk sportistu sāk investēt dažādās nozarēs, Bertāna ģimenes lēmums kļūt par "Kalve Coffee" akcionāriem ir solis, kas var iedvesmot citus runāt par sporta un uzņēmējdarbības integrāciju.

Nākotnes perspektīvas

Šāda veida investīcijas ne tikai veicina uzņēmuma attīstību, bet arī sniedz iespējas Dāvja Bertāna ģimenei būt daļai no augošās kafijas industrijas. Nav šaubu, ka šī partnerība var radīt jaunas perspektīvas, kā arī veicināt augstākās kvalitātes kafijas izplatīšanu Latvijā un ārpus tās robežām. Sporta un bizness – divas pasaules, kas var lieliski sadarboties, un Bertāna ģimene ir šī piemēra dzīvs pierādījums.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas