Rīgas lidostā sāksies ziemas sezona; aviokompānijas piedāvās arī jaunus maršrutusEkonomika
Foto un virsraksts: Delfi

Rīgas lidostā sāksies ziemas sezona; aviokompānijas piedāvās arī jaunus maršrutus

Ziemas lidojumu sezona sākas Rīgas lidostā

Latvijā tuvojas ziemas lidojumu sezona, kas sāksies 27. oktobrī un ilgs līdz marta beigām. Rīgas lidosta ir gatava piedāvāt plašu lidojumu izvēli, kas ļaus pasažieriem apmeklēt dažādas vietas visā Eiropā un tālāk.

Jauni galamērķi un maršruti

Šajā ziemas sezonā Rīgas lidostā aviokompānijas piedāvās lidojumus uz vairāk nekā 80 galamērķiem, kas ir par pieciem vairāk nekā iepriekšējā sezonā. Šie jaunie maršruti sniegs iespēju ceļotājiem izpētīt jaunus galamērķus un plānot ceļojumus atbilstoši savām vēlmēm.

Pieprasījuma pieaugums

Papildus jaunajiem maršrutiem būs arī ievērojams lidojumu biežuma pieaugums vairākos pieprasītos maršrutos. Šāda pieaugoša piekļuve iecienītām vietām noteikti iepriecinās ceļotājus, kuri plāno ziemas brīvdienas vai biznesa ceļojumus.

Par Rīgas lidostas nākotni

Rīgas lidostas vadība uzsver, ka šie jaunie lidojumi un maršrutu paplašināšana ir svarīgs solis, lai turpinātu attīstīt Latvijas kā ceļojumu galamērķa popularitāti. Arvien pieaugošais lidojumu skaits liecina par Rīgas lidostas spēju pielāgoties tirgus prasībām un apmierināt ceļotāju vēlmes. Zīmīgi, ka šī sezonas izaugsme notiek laikā, kad aviopārvadājumu nozare pakāpeniski atgūstas pēc pandēmijas radītajiem izaicinājumiem. Rīgas lidosta ir apņēmības pilna turpināt attīstību un nodrošināt ceļotājiem augstākās kvalitātes pakalpojumus.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas