"Neesam tik švaki, kā futbola eksperti uzskata" – Ikaunieks un Savaļnieks nepriecājas par skaisto zaudējumuFutbols
Foto un virsraksts: Delfi

"Neesam tik švaki, kā futbola eksperti uzskata" – Ikaunieks un Savaļnieks nepriecājas par skaisto zaudējumu

RFS gaida uzvaru, bet piedzīvo zaudējumu

Latvijas čempionvienība futbolā RFS devās ģenerēt ovācijas Frankfurtē, lai sacenstos ar slaveno "Eintracht" UEFA Eiropas līgas ietvaros. Lai gan komanda tika uzskatīta par pastarīti, spēlētāji bija apņēmības pilni pierādīt, ka izredzes uz uzvaru pastāv, neatkarīgi no eksperta prognozēm.

Pietiekami izdevīgas vārtu gūšanas iespējas

Mačā latvieši izveidoja vairākus izdevīgus uzbrukumus, kas radīja cerības uz vārtu guvumu. Jānis Ikaunieks atzina, ka komanda sevi veiksmīgi parādīja un izveidoja labas iespējas, taču realizācija atkal un atkal neizdevās.

Rūgtuma sajūta pēc mača

Pēc mača abi futbolisti, Ikaunieks un Savaļnieks, izteica rūgtuma sajūtu par nespēju izmantot radītās iespējas. "Neesam tik švaki, kā futbola eksperti uzskata," uzsvēra Ikaunieks, piebilstot, ka tic, ka komanda var gūt panākumus arī nākotnē, ja turpinās strādāt pie vārtu realizācijas.

Optimisms nākotnei

Savaļnieks piekrita Ikauniekam, norādot, ka, neskatoties uz zaudējumu, ir palikušas daudz iespēju, kas uzrāda attīstību un potenciālu. Komanda ir apņēmības pilna mācīties no kļūdām un uzlabot savu sniegumu nākamajos mačos. "Mēs noteikti varam uzlabot rezultātus un pierādīt sevi kvalifikācijas turnīrā," viņš teica.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas